Έχουμε συγκρίνει τις τιμές ενοικίασης από 950 εταιρείες 28.000 προορισμούς

Ενοικίαση αυτοκινήτου Ιταλία

ΠΑΡΑΛΑΒΗ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Ηλικία οδηγού
Νόμισμα
Κατηγορία αυτοκινήτου
Χώρα διαμονής

Γιατί να επιλέξετε εμάς?

Αποκλειστική υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών
Δεν κρυφές χρεώσεις
Απεριόριστα Χιλιόμετρα
Μερική Απαλλαγή Ευθύνης Ζημιών
Απαλλαγή Κλοπής
Αναλύστε τις βοήθεια
Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης
Μεγάλη Τιμές Εγγυημένη

Ενοικίαση αυτοκινήτου Ιταλία

Η Ιταλία είναι ένα κράτος που σφραγίζονται κατά το μεγαλύτερο μέρος της Μεσογείου στην Ευρώπη. Λόγω της το σχήμα της ιταλικής χερσονήσου είναι συχνά αναφέρεται ως μπότες. Ιταλία σχετικά με την Ελβετία, των οποίων φυσικά σύνορα των Άλπεων αντιπροσωπεύουν περιγράμματα στο Βορρά. Η πρωτεύουσα της Ιταλίας είναι Ρώμη. Η αρχαία πόλη έχει να προσφέρει πολλά πολιτιστικά με την αρχαία κτίρια, όπως η περίφημη Κολοσσαίο ή ακόμη και το πολύ καλά διατηρημένα Πάνθεον. Μόνο η Mueseen του Βατικανού φορτώσετε μια ολόκληρη μέρα για να την παραμονή μιας.

Ιταλία Γαλλία, Ελβετία, Αυστρία και Κροατία σύνορα στο (σχετικά με μια θαλάσσια σύνορα). Νησιά της Μεσογείου, της Σικελίας, της Σαρδηνίας και Έλβα ανήκουν επίσης στην Ιταλία, που έχουν κάθε ίδια μια μοναδική χλωρίδα και την πανίδα και αξίζει μια δική ταξίδι. Σε κάθε πόλη αύξηση, αλλά επίσης σε περιοχές δημοφιλείς διακοπές σε όλα τα γνωστά αυτοκίνητο εταιρείες μίσθωσης κάθε έχουν μια αποθήκη (λίστα Ιταλία του σταθμού), έτσι ώστε η εκμίσθωση ενός αυτοκινήτου στην Ιταλία δεν είναι ένα μεγάλο πρόβλημα.

Πιο διάσημο και την ίδια στιγμή ένα από τα πιο δημοφιλή διακοπών περιφερειών είναι ένα από μεταξύ άλλων η Φλωρεντία Τοσκάνη, πρωτεύουσα της την περίφημη πόλη της Πίζας. Από εδώ, η συμπεριλαμβανομένων μια περιοδεία με το αυτοκίνητο ίδια προσφέρει όπως υπάρχει οποιαδήποτε γνωστή ενοικίαση του αερολιμένα. Το είναι πολλά γνωστά καλλιτέχνες από την προθεσμία που είναι ακόμη στη Φλωρεντία αναρωτιέται κανείς πώς κατάφερε σε των Μεδίκων. Ο καθεδρικός ναός του Santa Maria del Fiore παραβλέπει ολόκληρης της πόλης και είναι ένα από τα ορόσημα της πόλης. Ποιος σχεδιάζει του διακοπές ευχαρίστως μεμονωμένα σχετικά με την Ιταλία μια είναι μια πραγματική εναλλακτική λύση. Συνδυάζεται με ένα αυτοκίνητο μίσθωση μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα περιοδείες έτσι όπως το ημερήσιο, επειδή η Ιταλία και ειδικά Τοσκάνη πολλά πραγματικά έχει να προσφέρει.

Επίσης η Βόρεια ιταλική λίμνες είναι μεταξύ τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ιταλία. Μπροστά για φυσικά μια Garda διακοπών λίμνης Maggiore, Lake Como και όλες, επειδή είναι το συναρπαστικό συνδυασμός νερού και ένα όμορφο τοπίο με παραθεριστών ιδιαίτερα υψηλό κατά τη διάρκεια. Που κάποτε θα ταξιδέψουν Lake Garda, που είναι στο Διαδίκτυο, πολλές προσφορές για μια κατασκήνωση, FeWo- ή ξενοδοχείο διακοπές σε Lake Garda.

Ενοικίαση αυτοκινήτων για τις διακοπές σας Ιταλία

economyhirecars.com είναι μια σύγκριση των τιμών για ενοικίαση αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο. Ορισμένες από τις παροχές σας: δωρεάν ακύρωση σε 24 ώρες πριν από την αναχώρηση (ανάλογα με την υπηρεσία παροχής και 48 ώρες), αποκλειστική εκπτώσεις, πιο καθαρά και δομημένη ανάπτυξη των αποτελεσμάτων αναζήτησης και μεταβίβαση ως την επιλογή πληρωμής σας. Το σύστημα εξελιγμένες φίλτρο σάς δίνει τη δυνατότητα να βρείτε σας αυτοκίνητο επιθυμητό μίσθωση έτσι ακόμη πιο γρήγορα, να περιορίσετε περαιτέρω το αποτέλεσμα. economyhirecars.com λειτουργεί αποκλειστικά με το φημισμένο Reiseverantaltern. Των τοπικών εταίρων επί τόπου προσεκτικά επιλέγονται από τους εταίρους μας και ελέγχονται έτσι ώστε να μπορείτε να ξέγνοιαστες Απολαύστε τις διακοπές σας.

Εκτίμηση πελάτου

Μας είναι βαθμολογία (4,5/5)
"Ενοικίαση αυτοκινήτων δεν φασαρία."
"Κανένα πρόβλημα, σας ευχαριστώ."
"Ευχαριστώ πολύ!"
"Πολύ καλή ως κανονική, σας ευχαριστώ."
"Θα χρησιμοποιήσετε αυτήν την εταιρεία κάθε φορά."
"Όλα πήγαν ομαλά. "
"Εξαιρετική υπηρεσία, σποτ του."
"πολύ ωραία υπηρεσία."
"Πολύ αποτελεσματική"
"Εξαιρετική υπηρεσία. "