Έχουμε συγκρίνει τις τιμές ενοικίασης από 950 εταιρείες 28.000 προορισμούς

Ενοικίαση αυτοκινήτου Μιλάνο Αεροδρόμιο Linate

ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Drop Off Key Box At Main Office, Milano, 20090 (Ιταλία)
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Ηλικία οδηγού
Νόμισμα
Κατηγορία αυτοκινήτου
Χώρα διαμονής

Άλλες κοντινοί προορισμοί

Via Vittor Pisani 7, Milan, 20124
Porta Romana (6,3 km)
Corso Italia 10, Milan, 20122
Via Alessandro Manzoni, 31, Milano, 20121
milan San Siro (10,6 km)
Via Masaccio 19, Corner Of Via Gugliemo Silva, Milan, 20149
Via Novara (11,6 km)
Milano, 20147
Monza (12,0 km)
Monza, 20052, Lombardia
Meda (22,3 km)
Via S Caterina Da Siena 2/a, Meda, 20821
Lodi (24,2 km)
Angolo Viale Pavia, Angolo Viale Pavia, Lodi, 26900
» » » Μιλάνο Αεροδρόμιο Linate

Ενοικίαση αυτοκινήτου Μιλάνο Αεροδρόμιο Linate

Ένας λόγος για να πάει στο εξωτερικό μπορεί να είναι οτιδήποτε, επισκέπτονται τους φίλους, εφοδιασθούν νέους τόπους, μια ενέργεια που συσκευάζονται περιπέτεια ή απλά να περάσουμε σε οικογένεια, ανεξάρτητα από τον λόγο που χρειάζεστε να ενοικιάσω ένα αυτοκίνητο για να το πραγματοποιήσετε ένα επιτυχές ταξίδι. Μιλάνο είναι πολύπλοκα, glitzy πόλη με τον πληθυσμό των 1,3 εκατομμύρια. Μιλάνο κατηγορείται μερικές φορές ότι καπιταλιστικό ως την πλούσια από παρασκευής και τη μόδα πρωτεύουσα του κόσμου. Αύγουστος είναι ο μήνας για Μιλάνο- τουρίστες μεταβείτε στην την όμορφη καιρού και φθάνουν ώς τα ξενοδοχειακά συγκροτήματα. Μιλάνο είναι επίσης σπίτι της υψηλής καταβληθείσες ποδοσφαιριστών και επάνω μοντέλα και οπωσδήποτε είναι μεγάλη χαρά για ένα shopaholic. Ιταλία είναι διάσημο για τις κουζίνες και ό, τι καλύτερο από την προσπάθεια ορισμένες την όμορφη Μιλάνο. Η ζωή του Osteria de Lazaretto είναι μια καταπληκτικά κάψα με ευχαρίστηση σας γευστικούς κάλυκες, όπου είναι αναδεύεται μαϊντανός, prosciutto και αυγών μέσω θερμού ζυμαρικά, δίνοντας μια πλούσια γεύση.

Ενοικίαση αυτοκινήτων είναι μια μεγάλη ευκαιρία να διερευνήσουμε αυτή ω-έτσι την ωραία πόλη. Σε άφιξή σας στον αερολιμένα του Μιλάνου μπορείτε να το βιβλίο ένα αυτοκίνητο επί τόπου και να αποκτήσετε ταξίδι σας ξεκίνησε αλλά για εκπτώσεις και άλλες καταπληκτικές προσφορές θα πρέπει να δεσμεύσετε εκ των προτέρων το αυτοκίνητό σας. Μπορείτε να κάνετε την κράτηση εύκολα μέσω του internet ή με την κλήση κάθε εταιρείας ενοικιάσεως αυτοκινήτων σε Μιλάνο. Όπως οι εταιρείες είναι έτσι πολλές μπορείτε πάντα να συγκρίνουν τις προσφορές και να κάνετε τη σωστή απόφαση. Μπορείτε πάντα να ενοικίαση αυτοκινήτου και να πάρετε μια μονάδα δίσκου και τα μάτια μας τα περίχωρα της πόλης και να θαυμάζουμε την ύπαιθρο.

Όταν στο Μιλάνο dont forobtain να λαμβάνουν μια βόλτα με το breath taking Galleria Vittoria Emmanuale II, το οποίο οδηγεί σε εξαιρετικά παγκόσμια διάσημο όπερα Σώματος La Sacala - θεωρούν παρακολουθούν τις επιδόσεις, διαβεβαιώνω θα αξίζει.

Εκτίμηση πελάτου

Μας είναι βαθμολογία (4,5/5)
"Εξαιρετική υπηρεσία, καθαρό αυτοκίνητο."
"Φιλικό και αξιόπιστα όπως πάντα."
"πάντα εξαιρετική"
"Εξαιρετική, σας ευχαριστώ."