Έχουμε συγκρίνει τις τιμές ενοικίασης από 950 εταιρείες 28.000 προορισμούς

Ενοικίαση αυτοκινήτου Bergamo Αεροδρόμιο

ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Bergamo, 24050, Lombardia (Ιταλία)
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Ηλικία οδηγού
Νόμισμα
Κατηγορία αυτοκινήτου
Χώρα διαμονής

Άλλες κοντινοί προορισμοί

Bergamo (3,6 km)
24126
Treviglio (18,7 km)
Via Caravaggio 45/47, Treviglio Bg, 24047
Lecco (31,4 km)
Via Ettore Monti, 59/a, Galbiate, 23851
Monza (36,1 km)
Monza, 20052, Lombardia
Via Ariosto 109, Sesto San Giovanni, 20099
Drop Off Key Box At Main Office, Milano, 20090
Via Della Stazione, 88, Brescia, 25122, Lombardy
Brescia (42,8 km)
C/o Salone Autonoleggi, C/o Carrozzeria Ambra, Brescia, 25124, Lombardia
» » » Bergamo Αεροδρόμιο

Ενοικίαση αυτοκινήτου Bergamo Αεροδρόμιο

Βρίσκεται στην Ιταλία και στην του Δήμου της Λομβαρδίας, Bergamo είναι μια πόλη της εκτιμώμενο πληθυσμό πάνω από 120000 κατοίκους. Η πόλη έχει μια ξεχωριστή ιστορία κατακτήσεις και τις παραδόσεις, ακολουθούμενη από την ελκυστική ιταλική κουλτούρα που έχει μια ξεχωριστή μόνιμη στην μουσική ιστορία. Bergamo μεταφέρει ένα υγρό τροπικό κλίμα και έχει πολλές τοποθεσίες εκλεκτό περιοδεία. Μόλις βόρεια της πόλης, αρχίζουν αφθώδους λόφους της διάσημο Αλπεις βουνά.

Οι επισκέπτες και οι κάτοικοι συνήθως διέρχονται από τα κέντρα χρησιμοποιώντας οδοντωτό αυτοκίνητα που μεταφέρουν τους από την δυτική άκρη έως το τρίμηνο του San Vigillo, η οποία παρέχει εντυπωσιακά προβολές. Όπως στάθμευση αυτοκινήτων είναι γνωστό ότι περιορίζεται στην άνω πόλη, προβολή-θαυμαστές ενθαρρύνονται να περπατήσει να απολαμβάνουν την πραγματική ατμόσφαιρα της πόλης.

Τροφίμων και εστιατόρια

Λέξεις που συχνά αποτυγχάνουν να περιγράφουν τα νωπά και εύγευστα τρόφιμα, και τρώει θέσεις αυτή η πόλη έχει να προσφέρει. Το εστιατόριο Trattoria al Teatro είναι ένα καλά έχετε επισκεφθεί εστιατόριο βρίσκεται στο το Citta alta (άνω πόλη), προσφέροντας τις καλύτερες γεύματα στο μενού όπως τοπικές αγαπημένο casoncelli alla bergamasca. Επίσης ένα μπορεί να αντιμετωπίσετε τα νωπά τρόφιμα σε λογικές τιμές γύρω από την πόλη.

Αρχιτεκτονική

Στην καρδιά του το Citta alta έγκειται Piazza Vecchia μιας παλιάς Πλατείας, η οποία έχει μια βιβλιοθήκη 400 χρονών Biblioteca Civica, τον 12ο αιώνα παλαιά Δικαστηρίου και η χωροταξία tower. Αναρρίχηση στην κορυφή του Πύργου 54 m υπάρχει ένα breath taking πανοραμική άποψη της όλη την πόλη.

Η πόλη είναι εξοικειωμένη με όταν πρόκειται να θαυμάζει έργων τέχνης. Accademia Carrara και Galleria dArte Moderna e Contemporanea είναι μία από τις λίγες συλλογές εμφάνιση των σύγχρονων έργων του ιταλούς ζωγράφους και οι πλοίαρχοι, όπως Canaletto, Giorgio Morandi και Μποτιτσέλλι.

Άλλα αξιοθέατα

Συσκευασία μέχρι το ταξίδι είναι αδύνατη χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθείτε Bergamos βοτανικός κήπος. Είναι ένα σπίτι της περίπου 1200 είδη φυτών μαγευτική χώρο του βενετικά τείχη της παλιάς. Επίσης καθεδρικοί ναοί και εκκλησίες σήμερα μια ωραία εμφάνιση του ιταλικού σχεδιασμού και παράσημα που δεσμεύεται να enchant τους επισκεφθούν.

Εκτίμηση πελάτου

Μας είναι βαθμολογία (4,4/5)
"Πολύ αποτελεσματική"
"Καλή υπηρεσία, γρήγορη και απλή."
"Φιλικά, γρήγορη υπηρεσία & καλύτερη τιμή μακράν"
"Πολύ φιλικό και αποτελεσματικό προσωπικό."
"Πραγματικά καλή, όσο ποτέ."
"Σας βλέπω επόμενο έτος."
"Ως συνήθως, πολύ αποτελεσματικό."
"Δεν είναι δυνατό να σφάλμα τις υπηρεσίες που παρέχονται."
"Χαμηλό κόστος, για την εξαιρετική υπηρεσία."
"Πολύ ευτυχής με την υπηρεσία."