Έχουμε συγκρίνει τις τιμές ενοικίασης από 950 εταιρείες 28.000 προορισμούς

Ενοικίαση αυτοκινήτου Βενετία Αεροδρόμιο

ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Via L. Broglio, Snc, Tessera, 30173 (Ιταλία)
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Ηλικία οδηγού
Νόμισμα
Κατηγορία αυτοκινήτου
Χώρα διαμονής

Άλλες κοντινοί προορισμοί

Venezia, 30135, Veneto
Piazzale Roma 496 G, Venezia, 30135
Spinea (16,4 km)
Via Delle Macchine, 5, Spinea, 30038
Via Noalese, 63, Treviso, 31100
Treviso (22,2 km)
Quinto Di Treviso, 31055
Jesolo Lido (22,9 km)
Camposampiero (33,5 km)
Camposampiero, 35012
» » » Βενετία Αεροδρόμιο

Ενοικίαση αυτοκινήτου Βενετία Αεροδρόμιο

Μια ενοικίαση αυτοκινήτων στη Βενετία μπορούν να ενοικιάζονται του αερολιμένα, συνιστάται μόνο εάν θέλετε να επισκεφθείτε άλλες πόλεις στην Ιταλία από εκεί, επειδή η ίδια η πόλη με πολλά κανάλια και γέφυρες μόνο με τα πόδια ή με θαλάσσιο ταξί μπορούν να διερευνηθούν.

Επειδή η Βενετία είναι Snowbeach, το αυτοκίνητο στην ηπειρωτική χώρα, για παράδειγμα σε «Piazzale Roma» ή Tronchetto, για ένα τέλος, πρέπει να είναι απενεργοποιημένη.

Ωστόσο, είναι εύκολο να απενεργοποιήσετε την ενοικίαση αυτοκινήτου, στη Βενετία Mestre και, στη συνέχεια, στη μονάδα δίσκου το τρένο στην πόλη. Τον σιδηροδρομικό σταθμό Santa Lucia συνδέεται με την ηπειρωτική χώρα από μια μεγάλη γέφυρα 5 km.

Υπάρχουν καθημερινά βάρκα συνδέσεις με τη Σλοβενία, την Κροατία και Ελλάδα.

Η θύρα της Βενετίας, που βρίσκεται στο τη Βόρεια Ιταλία, είχε κλιμακωθεί συνολικά 118 νησιά και προσφέρει πολλά αξιοθέατα, τέχνης και πολλούς πολιτιστικούς θησαυρούς.

Για να αντιμετωπίσετε εντατικά και σε όλους σας ποικιλομορφία της πόλης, ο επισκέπτης θα πρέπει να δαπανούν αρκετές ημέρες χρόνο. Μια βόλτα βάρκα σούρουπο ή τη νύχτα είναι εντυπωσιακή.

Piazza San Marco βρίσκεται στο κέντρο. Εδώ, μπορεί να επισκευθεί την εκκλησία του Αγίου Μάρκου και των Δόγηδων, ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα. Εκτός από την Άγιος Μάρκος, υπάρχουν πολλές άλλες εκκλησίες, καθώς και οι εκκλησίες της Santa Maria de χαιρετίζω, San Paolo, San Giorgio Maggiore, Santa Maria Gloriosa dei Frari, Σάντι Giovanni e Paolo και Santo Stefano.

Η γέφυρα της Rialto, σχετικά με την καλύπτει Canale Grande, είναι ένα παγκοσμίου φήμης κτίριο. Επιπλέον, μπορεί να επισκευθεί την όπερα και το θέατρο.

Σε ένα από τα πολλά εστιατόρια, ο επισκέπτης να απολαύσετε το Ενετικό κουζίνα, που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία των ψαριών εξαιτίας της εγγύτητάς τους με τη θάλασσα, ειδικότερα.

Εκτίμηση πελάτου

Μας είναι βαθμολογία (4,2/5)
"Εξαιρετική υπηρεσία, σποτ του."
"Slick υπηρεσία, καλό αυτοκίνητο."
"Συνιστώ λόγω της ευκολίας χρήσης."
"Εξαιρετική, γρήγορη και εύκολη. Καλή τιμή για τα χρήματα."
"AirAuto ήταν πάλι μία υπέροχη. "