Έχουμε συγκρίνει τις τιμές ενοικίασης από 950 εταιρείες 28.000 προορισμούς

Ενοικίαση αυτοκινήτου Σικελία Σιδηροδρομικός Σταθμός Palermo

ΠΑΡΑΛΑΒΗ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Ηλικία οδηγού
Νόμισμα
Κατηγορία αυτοκινήτου
Χώρα διαμονής

Άλλες κοντινοί προορισμοί

Palermo, Via Napoli 86/88/90
Palermo (0,7 km)
6/a Via Mariano Stabile, Palermo, 90100
C/o Car Park Metropark, Palermo, 90144
Via Giuseppe Sciuti 83 A / H, Palermo, 90144
Palermo North (3,1 km)
Via Delle Magnolie, 33, Palermo
C/o Car Park Metropark, Palermo, 90144
Contrada Scalette, 800 Contrada Scalette, Cinisi, 90045
Cinisi (22,2 km)
Contrada Scalette, Cinisi, 90045
» » » Σικελία Σιδηροδρομικός Σταθμός Palermo

Ενοικίαση αυτοκινήτου Σικελία Σιδηροδρομικός Σταθμός Palermo

Νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο σε ένα από τα διεθνή αεροδρόμια σε μία από τις εταιρείες μίσθωσης μεγάλη αυτοκινήτων όπως Avis, Budobtain ή Sixt ή τις μεγάλες πόλεις. Σικελία είναι υπέροχα κατάλληλα για ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο και μία επιτυχία ως την εντύπωση ότι αυτό το όμορφο ιταλικό νησί.

Θέση, τοπίου και το κλίμα

Σικελία, με συνολική έκταση 25.703 km², είναι το μεγαλύτερο νησί και βρίσκεται νοτιοδυτικά από την Ιταλία "stiefelspitze". Το πιο γνωστό δυνατότητα βρίσκεται πιθανώς περίπου 30 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα του επαρχία Catania, ενεργό Αίτνας.

Το νησί είναι aufobtaineilt σε εννέα επαρχίες και τους δήμους της 390. Το Παλέρμο είναι τα βορειοδυτικά, πρωτεύουσα της Σικελίας. Άλλες μεγάλες πόλεις είναι Catania, Messina με πορθμείο συνδέσεις με την Ιταλία, τα ιστορικά σημαντική Συρακούσες. Εάν θέλετε να μεταβείτε με ένα αυτοκίνητο μίσθωση μέσω πορθμείων στην Σικελία, θα πρέπει να ελέγξετε τους όρους και προϋποθέσεις που ωστόσο είναι απαραίτητα εκ των προτέρων! Δεν κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου επιτρέπει τη διέλευση από πορθμείων. Αυτό δεν πρέπει να ξεχνάμε όταν ενοικίαση αυτοκινήτου.

Σικελία ένα Μεσογειακό κλίμα, με ήπιους χειμώνες και ζεστά, ξηρά καλοκαίρια.80% της έκτασης του αποτελείται από λόφους και βουνά. Υπάρχουν, επίσης, επίπεδες περιοχές, που χρησιμοποιείται κυρίως για φρούτα και λαχανικά στη Νότια και την ενδοχώρα της Κατάνια. Την άνοιξη, όταν η προσφορά που ανθίζουν πολλά almond δένδρα, το νησί είναι σας πιο όμορφη και χρώμα gewaltigsten σελίδα.

Διακοπές δραστηριοτήτων και γενικές πληροφορίες

Διακοπές δραστηριοτήτων υπάρχει εδώ. Ενώ σας μπορεί να λειτουργήσει το χειμώνα σχετικά η Αίτνα, η μεγαλύτερη σκι περιοχή στη Νότια Ευρώπη, χειμερινά σπορ, την ενδοχώρα με το ρομαντικό χωριό στα μονοπάτια περιηγήσεις ή με εκμίσθωση αυτοκινήτων μπορεί να διερευνηθεί το καλοκαίρι. Από τον Απρίλιο μέχρι το Νοέμβριο καλεί κολυμβητικής περιόδου για χαλάρωση ηλιοθεραπεία στις πολυάριθμες, μακρά και αμμώδεις παραλίες. Cefalù, Mondello, Taormina είναι δημοφιλή παραλία θέρετρα, όπου μπορείτε επίσης να surf, της Skyten και της κατάδυσης. Οι καλύτερες ζώνες wind surfing Puncta Secca και Portopalo στην Νοτιοανατολική και μπορεί να επιτευχθεί με ένα αυτοκίνητο σε λίγο χρόνο, εκτός εάν αυτό έχει μισθώσει μόλις εκτός του διαμερίσματος.

Η υποκείμενη versträut αρχιπελάγη νησί της Σικελίας, είναι αξίζει να επισκεφθείτε. Αυτά περιλαμβάνουν το Lipari Aeolian Islands, Σαλίνα, Filicudi, Alicudi, Panarea, Vulcano και Στρόμπολι, οι νήσοι Pelagie, Lampedusa, Linosa, και Lampione και τις Νήσους Egadi με Marettimo, Levanzo και Favignana.

Από την περίπλοκη ιστορία και των πολιτισμών που αλλαγή κατά τη διάρκεια του χρόνου πολλές, Σικελία ονομάζεται επίσης το νησί των χιλιάδων προσώπων και προσφέρει πολλά αξιοθέατα ιστορικής πολύτιμα, όπως για παράδειγμα η παλιά Μπαρόκ πόλη της Catania, που για την UNESCO - τοποθεσία της παγκόσμιας κληρονομιάς, μαζί με οκτώ άλλες πόλεις της Val di Noto.

Εκτίμηση πελάτου

Μας είναι βαθμολογία (4,5/5)
"Ένα εύκολο αυτοκίνητο συλλογή και τη απόρριψη."