Έχουμε συγκρίνει τις τιμές ενοικίασης από 950 εταιρείες 28.000 προορισμούς

Ενοικίαση αυτοκινήτου Πίζα Αεροδρόμιο Galileo Galilei

ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Piazzale Mario Cobianchi Snc, Pisa, 56121 (Ιταλία)
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Ηλικία οδηγού
Νόμισμα
Κατηγορία αυτοκινήτου
Χώρα διαμονής

Άλλες κοντινοί προορισμοί

Pisa, 56125
Πίζα (3,3 km)
Pisa, 56125
Calata Carrara, Calata Carrara, Livorno, 57123
Livorno (16,6 km)
Calata Carrara, Livorno, 57100
Lucca (19,7 km)
Lucca, 55100, Toscana
Viareggio (23,9 km)
Via Aurelia Nord 101 A, Viareggio, 55049
Viale S. Bernardini 335 337, Viale S. Bernardini 335/337, Lido Di Camaiore, 55041
» » » Πίζα Αεροδρόμιο Galileo Galilei

Ενοικίαση αυτοκινήτου Πίζα Αεροδρόμιο Galileo Galilei

Επισκεφθείτε το δημοφιλής τουριστικός προορισμός της Πίζα με ένα στην ενοικίαση αυτοκινήτου ένα δεσμευμένο προκαταβολή economyhirecars.com, η οποία μπορεί να νοικιάζετε κατά την άφιξή τους στον αερολιμένα ή σε μία από τις εταιρείες ενοικίαση αυτοκινήτου στην πόλη για να ξεκινήσετε σε διακοπές σας Ιταλία.

Πίζα, πρωτεύουσα της η επαρχία της Πίζας είναι ένα ζωντανό και είναι αρκετά αρχικά πόλη στην περιοχή δημοφιλή διακοπές στην Τοσκάνη με τους περίπου 40.000 φοιτητές, που αντιπροσωπεύουν σχεδόν το ήμισυ του πληθυσμού.

Ορόσημο της πόλης είναι η δέσμευση της πύργος. Στο το 11-14 αιώνα. σε ελώδεις χώρο κατασκευαστεί, ο πύργος στυλογράφοι σύντομα με την γωνία. Εδώ, Galileo Galilei, διάσημο γιος της πόλης, διεξήγαγε το πείραμα της ελεύθερης πτώσης.1987, Οι tower και τα γύρω κτίρια είχαν δηλωθεί από την UNESCO παγκόσμια κληρονομιά.

Η πόλη παραλία της Πίζας, σε 15-20 λεπτά μπορεί να επιτευχθεί με το αυτοκίνητο της Πίζα, για εκτεταμένη κάνοντας ηλιοθεραπεία καλεί, αλλά είναι πολύ απασχολημένο οφείλεται στους πολλούς φοιτητές, ιδίως τις γιορτές.

Αντιμετωπίζετε τα αξιοθέατα, πολιτισμός στην Πίζα

Το ιστορικό κέντρο έχει τέσσερις περιοχή του San Martino, Santa Maria, San Franzesco να την Piazza dei Miracoli, το πεδίο της θαύματα, όπου θα βρείτε επίσης ο πύργος δέσμευση. Με πολλά σας, συνήθως με κίτρινο ζωγραφισμένα κτιρίων και τυλίγματος δρόμους, η παλιά πόλη ακτινοβολεί μια ιδιαίτερη γοητεία, σχεδόν ένας επισκέπτης να διαφύγουν. Ωστόσο, θα πρέπει να κλείσετε το αυτοκίνητό σας μίσθωση πάντα καλά και αν είναι δυνατόν απενεργοποίηση σχετικά ελεγχόμενης στάθμευσης αυτοκινήτων από είναι γνωστό επίσης για κλοπή αυτοκινήτων.

Μια περιήγηση μέσα από την παλιά πόλη σας θα πρέπει να εκτός βεβαίως ο πύργος δέσμευση, ο καθεδρικός της Σάντα Μαρία Ασούντα, το Battistero (βαπτιστήριο), η εκκλησία της Σάντα Μαρία della Spina, που επισκέπτονται την Piazza dei Cavalieri και το συγκρότημα νεκροταφείο Camposanto Monumentale.

Από Πίζα τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπορείτε να ξεκινήσετε σας περιήγηση της Τοσκάνης και να επισκεφθείτε πολλές περισσότερες πόλεις όπως η Φλωρεντία, Σιένα, Lucca ή σαν Τζιμινιάνο με ένα αυτοκίνητο μίσθωση.

Εκτίμηση πελάτου

Μας είναι βαθμολογία (4,5/5)
"Θα σας συστήσει στους φίλους μας."
"Πολύ χρήσιμο & φιλικό, καλής ποιότητας αυτοκίνητο. "
"Η υπηρεσία ήταν γρήγορη και όλα πήγαν με ευκολία."
"Ενοικίαση αυτοκινήτων Dickmanns πάντα εξαιρετική"
"πολύ καλή υπηρεσία από την αρχή έως το τέλος"
"Σημείου στη θα χρησιμοποιήσετε ξανά."
"υπηρεσία γρήγορη και εύκολη ως κανονική"
"Ό, τι ωραία ως συνήθως. Πολλές ευχαριστίες "
"υπηρεσία... και εξαιρετική τιμή πολύ εύκολο στη χρήση"
"Πολύ καλή και Νίκαιας αυτοκινήτου."