Έχουμε συγκρίνει τις τιμές ενοικίασης από 950 εταιρείες 28.000 προορισμούς

Ενοικίαση αυτοκινήτου Ρώμη Αεροδρόμιο Fiumicino

ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Fiumicino Internatl. Apt, Fiumicino, 00054 (Ιταλία)
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Ηλικία οδηγού
Νόμισμα
Κατηγορία αυτοκινήτου
Χώρα διαμονής

Άλλες κοντινοί προορισμοί

Roma, 00136
Via Aurelia (18,5 km)
Via Baldo Degli Ubaldi 116, Rome, 00167
Circonv Gianicolense 53, Roma, 00152
Rome City (23,3 km)
Roma, 00144, Lazio
Corso Di Francia 141, Rome, 00191
Car Return: Via Giolitti 267, Via Giolitti, 34, Roma, 00185
Roma, 00162
» » » Ρώμη Αεροδρόμιο Fiumicino

Ενοικίαση αυτοκινήτου Ρώμη Αεροδρόμιο Fiumicino

Ανακαλύψτε την αιώνια πόλη με ένα αυτοκίνητο, να νοικιάζετε άνετα στον αερολιμένα ή σε μία από τις εταιρείες ενοικίαση αυτοκινήτου στο κέντρο της πόλης. Για να το ταξίδι σας ως χωρίς καταπόνηση, είναι σκόπιμο να δεσμεύσετε επιθυμητή οχήματος προκαταβολής της economyhirecars.com.

Στη Ρώμη, με περίπου 2,7 εκατομμύρια κατοίκους, είναι η μεγαλύτερη πόλη της Ιταλίας και έχει συντριπτική πολιτιστικούς θησαυρούς και αξιοθέατα να προσφέρουν.

Το όνομα "αιώνια πόλη", τιμήθηκε με το ιταλικό μητρόπολη μεταξύ άλλων λόγω της μεγάλης σημασίας του αρχαίου κόσμου και και του ρόλου της ως πρωτεύουσα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

Εντός των ορίων της πόλης, το θύλακα της πόλης του Βατικανού είναι ένα μικρό κράτος των δικών τους και μπορεί να επιτευχθεί με το αυτοκίνητο από την Ιταλία. Εδώ είναι ο αρχηγός της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, ο Πάπας, την έδρα του.

1980 κηρύχθηκε η παλιά πόλη της Ρώμης, το Βατικανό και τη βασιλική παγκόσμια κληρονομιά.

Ρώμη είναι στο επίπεδο Τίβερη και, επομένως, στο κέντρο της χώρας, όχι μακριά από τα Τυρρηνικό πέλαγος. Γύρω από την πόλη αναφέρεται ως Campagna Romana. Η εικόνα της η Campagna Romana χαρακτηρίστηκε κυρίως από ο ζωγράφος διάσημος τοπίο Claude Lorrain (1600-1682), με την εντυπωσιακή, συχνά ιδεατές κοιτώντας έργα ζωγραφικής, μόνιμα μέχρι τον 19ο αιώνα.

Sehenswürdgikeiten στη Ρώμη

Πολυάριθμα κτίρια, μουσεία και άλλα αξιοθέατα να Ρώμη μια ενδιαφέρουσα προορισμού.

Το Κολοσσαίο, μεγαλύτερη αντίκα αμφιθέατρο του κόσμου, θα πρέπει να να επισκεφθεί μια περιοδεία της πόλης. Σύμφωνα με την παράδοση, το Κολοσσαίο από 72 σε 80 μετά Χριστός δημιουργήθηκε και άνοιξε με μια σειρά εκατό ημέρες-εκτέλεση παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων των Gladiatiorenkämpfen και παρωδία θαλάσσιες μάχες.

Η ισπανική βήματα, που κατασκευάστηκε κατόπιν εντολής του Πάπα και προς το συμφέρον του γαλλική ήλιο βασιλιάς Λουδοβίκος XII. να επιτρέψει μια επίσημη άνοδος στην εκκλησία είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συνεδρίαση θέσεις για τους τουρίστες και τους κατοίκους στη Ρώμη.

Επίσης στο Ρωμαϊκό φόρουμ, στο αρχαίο κοινωνικών, πολιτικών, οικονομικών και πολιτιστικών κέντρο της πόλης, μεταξύ τα κύρια αξιοθέατα της Ρώμης.

Φυσικά υπάρχουν πολλές περισσότερες σημαντικά γεγονότα όπως η Βασιλική του Αγίου Πέτρου, κεντρική ιερό της Αγίας kathlischen Εκκλησίας, την παλαιότερη του Saint Peter's τετράγωνο ή το Πάνθεον.

Επίσης, το θρυλικό Κρήνη Fontana di Trevi, το Καπιτώλιο τετράγωνο και Castel Sant'Angelo Castel St. Angelo δεν πρέπει να χάσουμε μια περιήγηση μέσα από την πόλη.

Η κοινωνική ζωή της πόλης μπορούν να απολαύσουν στα δύο τετράγωνα, Piazza Navona και Piazza del Popolo.

Εκτίμηση πελάτου

Μας είναι βαθμολογία (4,6/5)
"Πολύ καλή ως κανονική, σας ευχαριστώ."
"Έκανε πολύ εύκολο μας διακοπών. Ευχαριστούμε"
"Η υπηρεσία γρήγορο, εύκολο και αποτελεσματική."
"Αποτελεσματική υπηρεσία όπως πάντα."
"Μόλις και πάλι πολύ καλή, διατηρήσει την καλή δουλειά!"
"Πολύ ικανοποιημένοι"
"Excellent,Quick,Friendly.Helpful"
"Εξαιρετική υπηρεσία και το αυτοκίνητο ήταν ωραία."
"Ομαλή αποτελεσματική υπηρεσία ως κανονική"
"Καλή εξυπηρέτηση & αυτοκινήτου ως συνήθως."