Έχουμε συγκρίνει τις τιμές ενοικίασης από 950 εταιρείες 28.000 προορισμούς

Ενοικίαση αυτοκινήτου Μιλάνο Αεροδρόμιο Malpensa

ΠΑΡΑΛΑΒΗ
C/o Terminal 1 Malpensa Apt, Terminal 1, Ferno, 21010 (Ιταλία)
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Ηλικία οδηγού
Νόμισμα
Κατηγορία αυτοκινήτου
Χώρα διαμονής

Άλλες κοντινοί προορισμοί

Milan Malpensa Airport, Via Caproni, 3, Fraz. Case Nuove, Somma Lombardo (va), 21019
Legnano (17,5 km)
Via Toselli 46, Milan Legnano, 20025
Varese (21,6 km)
C/o Carrozzeria Bolcato, Calcinate Del Pesce, 21100
Novara (23,2 km)
Viale Kennedy 53, Novara, 28100
Mendrisio (31,8 km)
Via Giorgio Bernasconi 31, Mendrisio, 6850
P.le San Gottardo, Como, 22100
Como (34,0 km)
By " La Carburatecnica ", Como, 22100, Lombardia
Meda (34,6 km)
Via S Caterina Da Siena 2/a, Meda, 20821
» » » Μιλάνο Αεροδρόμιο Malpensa

Ενοικίαση αυτοκινήτου Μιλάνο Αεροδρόμιο Malpensa

Ορισμένες φορές, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ιταλίας, το οποίο μπορούν να διερευνηθούν απόλυτα με το αυτοκίνητο είναι ένα από τα κέντρα κόσμους μεγαλύτερη μόδας. Το διαδρόμους του Μιλάνου, δίπλα σε αυτά στο Παρίσι, θεωρείται απόλυτη Tendsetter.

Μιλάνο έχει περίπου 3,5 εκατομμυρίων ανθρώπων εντός των ορίων της πόλης και είναι η πρωτεύουσα με την βόρεια επαρχία Μιλάνο και ο ίδιος περιοχή Lambardei. Η πόλη βρίσκεται στην κοιλάδα του Πάδου και περιβάλλεται από τους ποταμούς Olonoa και Lambro

Μια βόλτα με το αυτοκίνητο, το οποίο μπορεί να ενοικιασθούν σε πολλές μίσθωση σταθμούς, αξίζει πάντοτε, η πόλη έχει να προσφέρει τόσα τουριστικά αξιοθέατα. Αν θα θέλατε να ενοικιάσω ένα αυτοκίνητο που όχι μόνο σε τοπικό, να εκ των προτέρων για μια ενοικίαση αυτοκινήτων κράτησης στο Διαδίκτυο αποφασίσετε πώς π.χ. από την πλευρά της economyhirecars.com.

Αξίζει να βλέπουν είναι η χάρη του το τοπίο μπορεί να είναι "τη Λόρδος της Δείπνος" του Leonardo da Vinci θαύμαζε στο Μιλάνο, μεταξύ άλλων, που Δομινικανή μοναστήρι του Santa Maria delle.

Εθνική Καθεδρικός της αλληλογραφίας είναι το σύμβολο της πόλης και θα πρέπει, συνεπώς, κάθε περίπτωση να επισκεφθεί. Το 1386 αιώνα ξεκίνησε με την κατασκευή του καθεδρικού ναού σύμφωνα με τον κανόνα του Τζιαν Γκαλεάτσο Βισκόντι και είναι τώρα ένα από τα πιο σημαντικά έργα της περιόδου Gothic. Το έργο ολοκληρώθηκε μέχρι το 1805, έτσι ορισμένες ποικίλη στυλ έχουν ενσωματωθεί με την κατασκευή. Υψηλή επάνω στην κορυφή του ο καθεδρικός ναός βρίσκεται το άγαλμα του Manonnina που είναι από χρυσό.

Η τεράστια πλατεία Piazza del Duomo είναι ζωτικό κέντρο της πόλης αλληλογραφίας γης μπροστά του καθεδρικού ναού. Είναι ο τόπος όπου το ιστορικό, εκδηλώσεις, τέχνη, Milan fashion και ανθρώπους.

Που έχει προγραμματιστεί μια εκτεταμένη μείνετε στην τη Βόρεια Ιταλία, θα πρέπει να λαμβάνουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την όμορφη μεσαιωνικό χωριό της περιοχής. Μια φθηνά ενοικίαση αυτοκινήτου ή τραίνο, η βόλτα για την περιοχή: Lake Como δεν είναι πολύ Lake, Lake Iseo και τις πόλεις του Μπέργκαμο και Vigevano.

Εκτίμηση πελάτου

Μας είναι βαθμολογία (4,4/5)
"Ευχαριστώ πολύ!"
"Εξαιρετική υπηρεσία. "
"Πάρα πολύ."
"Αναβάθμιση σε καλύτερη αυτοκίνητο πολύ καλή υπηρεσία"
"Πολύ καλή υπηρεσία και πάλι, σας ευχαριστώ."
"Τα πάντα ήταν ωραία κανένα πρόβλημα σε όλα."
"Κανένα πρόβλημα σε όλα. Αυτοκίνητο ήταν απολύτως επαρκή."
"Μεγάλη υπηρεσία, χάρη σε πολύ μεγάλο βαθμό."
"Μεγάλη και φασαρία δωρεάν όπως πάντα."
"Πολύ ικανοποιημένος, όπως το αυτοκίνητο αναβαθμίστηκε δωρεάν."