Έχουμε συγκρίνει τις τιμές ενοικίασης από 950 εταιρείες 28.000 προορισμούς

Ενοικίαση αυτοκινήτου Πορτογαλία

ΠΑΡΑΛΑΒΗ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Ηλικία οδηγού
Νόμισμα
Κατηγορία αυτοκινήτου
Χώρα διαμονής

Γιατί να επιλέξετε εμάς?

Αποκλειστική υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών
Δεν κρυφές χρεώσεις
Απεριόριστα Χιλιόμετρα
Μερική Απαλλαγή Ευθύνης Ζημιών
Απαλλαγή Κλοπής
Αναλύστε τις βοήθεια
Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης
Μεγάλη Τιμές Εγγυημένη
» » Πορτογαλία

Ενοικίαση αυτοκινήτου Πορτογαλία

Εκτός από την τους πολλές εξαιρετική οίνους, Πορτογαλία έχει να προσφέρει πολλά επίσης μαγειρικό. Τους αιώνες ανακαλύψεις και πολιτιστικών ανταλλαγών, κουζίνα ανέλαβε πολλές επιρροές από όλο τον κόσμο στην Πορτογαλία και τους σε συνδυασμό με τα παραδοσιακά πιάτα. Έτσι, υπάρχει το δημοφιλές bacalhau, όπως οι Πορτογάλοι κλήση του αποθέματος ή αλατισμένο σε όλες τις τροποποιήσεις. Εάν raw στο γραφήματος πίτας, μαγειρικά εθνικό μνημείο στη σχάρα σε σαλάτας, ψημένα στη σούπα ή στο γλυκού της bacalhau φούρνο για τους Πορτογάλους. Η κουζίνα της Πορτογαλίας είναι γεύσης και nourishing. Εδώ, συνδυάζει και ποικίλλει, διαφορετικά σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο. Γνωστή, ιδίως η caldo Verde είναι soup, λουκάνικα που εξυπηρετούνται με cornbread και το sharp Chorizo-, μια Grünkohl-της πατάτας. Κάθε πορτογαλική είναι ένα ιδιότυπο προϊόν της Extremadura, το τηγανητό Camarão de Rissóis με Muschelfülling και το Belém de παστέλ στη Λισαβόνα. Ξεκινήσει ένα μαγειρικό ταξίδι μέσω αυτή γόνιμο και ήλιο-ευλόγησε τη χώρα στον Ατλαντικό Ωκεανό. Ανακαλύψτε σας γευστικούς κάλυκες και προσπαθήστε να τα θέλγητρα της της Πορτογαλικής κουζίνας. Περιήγηση με το αυτοκίνητό σας εκμίσθωσης για το οινοποιών και απολαύστε τα προϊόντα σε μια δοκιμή κρασιών.

Με το αυτοκίνητο στην Πορτογαλία

Στην Πορτογαλία υπάρχουν διοδίων αυτοκινητοδρόμων και εθνικούς δρόμους χωρίς χρέωση παρόμοια ως στη Γαλλία και στην Ιταλία. Το οδικό δίκτυο είναι πολύ καλά ανεπτυγμένες και πυκνό ιδιαίτερα στις ακτές μεταξύ Λισαβώνας και Πόρτο. Η σύνδεση Βορρά Νότου γίνεται από το E1. Προς ανατολάς οδηγήσει προς την Ισπανία τρεις κύριους άξονες, του οποίου δύο στη Μαδρίτη και πάλι συγκλίνουν. Η τρίτη οδηγεί στα ισπανικά νότια ακτή στη Σεβίλλη. Πολλά μικρά χωριά μόνο μέσω λιθόστρωτους δρόμους είναι προσιτά στα βουνά, στα βορειοανατολικά και. Στο ο αερολιμένας του Πόρτο, υπάρχουν αερολιμένα της Λισαβόνας και Faro ενοικίαση αυτοκινήτων αερολιμένα σε σταθμούς της από διαφορετικούς προμηθευτές που είναι διαθέσιμα. Επιπλέον, η ενοικίαση αυτοκινήτου στην Πορτογαλία προσφέρει επίσης Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στις πόλεις του Funchal στη Μαδέρα, Angra do Heroνsmo., Aveiro, Barcelos, Carvoeiro, Albufeira, Coimbra, Εστορίλ, Faial, Μανταλένα, Ponta Delgada, Porto Santo, Praia da Luz, Praia da Rocha, Ribeira Grande, Santa Cruz, Σανταρέμ, Terceira, Vila Real και πολλά άλλα μέρη σχετικά.

Τοπία της Πορτογαλίας

Εξερευνήστε Πορτογαλία, κατά προτίμηση με ένα αυτοκίνητο μίσθωση και ας τον εαυτό σας από πολλά αξιοθέατα, που κατέχει η πορτογαλική φύση για σας, enchant: το πράσινο κήπους της χώρας είναι η επαρχία της Minho. Εδώ, η περίφημη οίνους, όπως vinho Verde ευδοκιμούν στις πλαγιές του ποταμού κοιλάδες. Επιπλέον, η περιοχή είναι το φυτικά κήπο της Πορτογαλίας, επειδή εδώ μεγαλώνουν ελαιοδένδρων, φρούτα και λαχανικά με κέλυφος και γεμίσματος. Στη χώρα πίσω από τα βουνά, του Trás-του os-Montes, βρίσκεται το Gerês του του Peneda-εθνικό πάρκο, όπου μπορείτε να κάνετε όμορφη κοινωνικά. Το τοπίο από απαλά λόφοι, που δημιουργούν το Serra da Estrela, περιοχή σκι της Πορτογαλίας, στην Ανατολή κυριαρχείται με το κέντρο της Πορτογαλίας. Επιπλέον, είναι επίσης το απλό της Εστρεμαδούρα, obtaineilt από του Τάγου. Εδώ η granaries της κάλυψης της Πορτογαλίας προς τα εύφορα εδάφη από προσχωσιγενείς. Εκτός από την οίνου, Obtainreide, λαχανικά, ρύζι και ηλιοτρόπιων καλλιεργούνται εδώ. Τα τοπία της Terras Sado, Alentejo και την Algarve κυριαρχούν η νότια της Πορτογαλίας. Σε αυτή τη συμβολοσειρά λοφώδες χώρα δεν είναι μόνο τις πιο όμορφες παραλίες της χώρας, αλλά επίσης περιοχές παραγωγής ελαιολάδου, βελανιδιές φελλού και ευκάλυπτος. Κτηνοτροφία χρησιμοποιείται επίσης ευρέως για το λειμώνες του τουρίστα ενδοχώρα. Δρομολογήσουν και να εξερευνήσετε την Πορτογαλία σε ένα ταξίδι με ένα αυτοκίνητο μίσθωση. Εκκίνηση του Βορρά και Ανακαλύψτε την ποικιλομορφία των πορτογαλική φύση ατομικά με σας ενοικίαση αυτοκινήτου.

Εκτίμηση πελάτου

Μας είναι βαθμολογία (4,5/5)
"Μια αποτελεσματική, φιλική εξυπηρέτηση."
"Ό, τι ωραία, ταχεία υπηρεσία κατά την άφιξή τους."
"Γρήγορη συλλογή, Νίκαιας αυτοκίνητο."
"Καλή υπηρεσία, καλό αυτοκίνητο, καλή τιμή, όπως πάντα."
"Η υπηρεσία ποιότητας σε μεγάλη τιμή."
"Όλα καλά"
"Θα φαίνεται να χρησιμοποιεί την υπηρεσία σας ξανά στο μέλλον."
"Με ικανοποίηση με όλες τις πτυχές."
"Εξαιρετική αποτελεσματική υπηρεσία"
"Γενικά καλή υπηρεσία."