Έχουμε συγκρίνει τις τιμές ενοικίασης από 950 εταιρείες 28.000 προορισμούς

Ενοικίαση αυτοκινήτου Albufeira

ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Marina De Albufeira, Albufeira, 8200-394 (Πορτογαλία)
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Ηλικία οδηγού
Νόμισμα
Κατηγορία αυτοκινήτου
Χώρα διαμονής

Άλλες κοντινοί προορισμοί

West (7,0 km)
Rua Do Castelo, Torre Velha, 8200 385
Vilamoura (9,6 km)
Delta Marina,lj.1, Vilamoura, 8125 448
Quarteira (11,0 km)
Av. Infante Sagres 171, Cv Esq., 8125 157, Quarteira, 8125 157
Armacao De Pera (14,4 km)
Alporchinhos, Armacao De Pera, 8400 450
Almancil (18,5 km)
Carvoeiro (22,1 km)
Edificio Leme 40, Praia Do Carvoeiro, 8400 508
Apt.2024, Faro, 8005 999
Faro Montenegro (24,1 km)
Estrada Do Aeroporto, Faro, 8000 124

Ενοικίαση αυτοκινήτου Albufeira

Η πρώην μικρά ψάρια που θεωρεί Albufeira προσβλέπει πίσω σε μια steeped ιστορία των οποίων αρχή ήταν ένα Ρωμαϊκό διακανονισμού. Εδώ, οι Ρωμαίοι προστατεύονται από βράχων στη μέση του μια όμορφη Bay, απολαμβάνουν το ήλιο της Πορτογαλίας. A κάστρο ύψους για τις βραχώδεις ακτές με βλάστηση που παρέχεται η απαραίτητη προστασία του διακανονισμού και τέθηκε απόρθητη το χαρακτηριστικό σε τοπικό επίπεδο. Όνομα της πόλης θυμίζει αυτή οχύρωσης, επειδή Albufeira προέρχεται από την αραβική Al-buhere και σημαίνει κάτι σαν κάστρο θέα στη θάλασσα. Της Μαυριτανικής εποχής της πόλης τελείωσε τον 13ο αιώνα. Δυστυχώς, σήμερα, δεν κτίρια από την εποχή των Μαυριτανών διατηρούνται από τους σεισμούς και πλημμύρες. Περιμένει την πόλη με λευκό τυπική πορτογαλική Σώμα ότι γραφικές nestling στις πλαγιές. Επισκεφθείτε την τοποθεσία αυτή γραφικές πόλη στη θάλασσα και Ανακαλύψτε την ενδοχώρα με σας ενοικίαση αυτοκινήτου σε Albufeira.

Με το αυτοκίνητο στο Albufeira

Μόνο περίπου 40 χιλιόμετρα από την περίφημη πόλη του Faro στην Νοτιοανατολική της Πορτογαλίας Albufeira. Για την παράκτια highway 22 ανήλθε σε λιγότερο από μία ώρα με το αυτοκίνητό σας μίσθωση από το αεροδρόμιο του Faro Albufeira. Κατά το αεροδρόμιο του Faro, δείτε επίσης θέσεις ενοικίαση αυτοκινήτου της από διαφορετικούς προμηθευτές. Επίσης προσφέρει η ενοικίαση αυτοκινήτων στην Albufeira προσφέρει αλλά επίσης το αυτοκίνητο μίσθωση θέσεις στο Albufeira. Λόγω της θέσης μεταξύ βράχους και την ηλικία τους, τη διάταξη στους δρόμους της πόλης είναι meandering και χαρακτηρίζεται από στενούς δρόμους. Το μεγαλύτερο αυτοκίνητο πάρκο της πόλης βρίσκεται στο την ενισχυμένη θύρα του Albufeira. Αυτό είναι κοντά την ζώνη κυκλοφορίας πεζών πίσω από μια βραχώδη Ridge. Εδώ, μπορείτε εύκολα να στάθμευση του αυτοκινήτου σας μίσθωση και με τα πόδια, strolling στην πόλη. Εδώ σας διασχίζουν την Ridge, από την οποία μπορείτε να απολαύσετε το όμορφο προβολές του Κόλπου το όνειρο Albufeira. Θα βρείτε ορισμένα γήπεδα γκολφ, που βρίσκονται άμεσα με τη θάλασσα γύρω από Albufeira. Επίσης, συνιστάται μια βόλτα με ένα αυτοκίνητο μίσθωση σε απόκρημνες βραχώδεις ακτές το πεύκο σε Praia Falésia do. Εδώ τα βράχια πίσω από την παραλία ιριδίζουν λευκό και το κόκκινο, το οποίο εναρμονίζει θαυμάσια με το Ειδυλλιακό Τζάκποτ του Algarve. Αλλά επίσης με τα δυτικά της Albufeira φτάσετε μια πανέμορφη αμμώδη παραλία το Praia de πέρα με το αυτοκίνητό σας μίσθωση γρήγορα. Η παραλία αυτή έχει πράσινο θύνες και μια λιμνοθάλασσα, το dos Herdade orelheiraecabeça της Salgados, στο οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε τα φλαμίνγκο.

Μέσα από την παλιά πόλη από Albufeira

Με την ζώνη κυκλοφορίας πεζών, που επεκτείνεται γύρω από τη δημιουργία Rua 5, μπορείτε να ανακαλύψετε πολλά μικρά καταστήματα και καφενεία. Μπορεί να είναι υπέροχα verbummeln την ημέρα. Ανακαλύψτε την όμορφη παράθεση εικόνων στα σπίτια και σιντριβάνια Albufeira και ανόδου να το ορόσημο της πόλης, το Torre κάνουμε μίνι Relogio. Από εδώ, έχετε μια υπέροχη πανοραμική προβολή πάνω από την παλιά πόλη και την ακτή. Εάν ενδιαφέρεστε για τα αρχαιολογικά ευρήματα από την Ρωμαϊκή και μαυριτανικής φορές, θα πρέπει να εξετάσει ξανά το Αρχαιολογικό Μουσείο όχι μακριά από τον πύργο. Αποδοχή δεν είναι μόνο ελεύθερο, λάβετε μια γερμανική σύντομη πραγματεία για την ιστορία της πόλης, καθώς και μια πρόταση για μια βόλτα ιστορική πόλη. Κατά μήκος της Rua da μπαταρίας, να φτάσετε τα ψάρια αγοράς. Μια σκάλα οδηγεί επίσης σε ένα από τα πιο δημοφιλή κοιτάξω σημεία της πόλης. Εδώ έχετε υπέροχη θέα πάνω από τις παραλίες και το λιμάνι της Albufeira. Πείσετε τον εαυτό σας και επισκεφθείτε Albufeira με το αυτοκίνητο.

Εκτίμηση πελάτου

Μας είναι βαθμολογία (4,5/5)
"Θαυμάσια!"