Έχουμε συγκρίνει τις τιμές ενοικίασης από 950 εταιρείες 28.000 προορισμούς

Ενοικίαση αυτοκινήτου Πόρτο Αεροδρόμιο

ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Francisco Sa Carneiro, Maia, 4470-827 (Πορτογαλία)
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Ηλικία οδηγού
Νόμισμα
Κατηγορία αυτοκινήτου
Χώρα διαμονής

Άλλες κοντινοί προορισμοί

Maia (4,3 km)
Moreira, Maia, 4470 628
Ave Boavista (9,2 km)
Rua 5 De Outubro 378 382, Porto, 4100 172
Κέντρο (10,9 km)
Porto, 4000 268
Rua Da Estacao, Porto, 4300 173
VN Famalicao (21,0 km)
Calendario, Vila Nova Famalicao, 4760 104
Ed.paco Antigo,lj.4, Pacos De Ferreira, 4590 505
Paredes (27,1 km)
Rua Central De Mouriz 464, Paredes, 4580 590
Penafiel (30,9 km)
Loja Roadline Rans, Roadline. Lda, Penafiel, 4560 755
» » » Πόρτο Αεροδρόμιο

Ενοικίαση αυτοκινήτου Πόρτο Αεροδρόμιο

Στις εκβολές του Douro στον Ατλαντικό Ωκεανό, Πόρτο επεκτείνεται σε αναβαθμίδες κατά μήκος των τραπεζών της πτήσης. Η παλιά πόλη αιώνες χαρακτηρίζεται από Porto. Περιορίσετε εδώ, στους δρόμους και ένα πυκνό ανάπτυξη αποδεικτικά στοιχεία για τη σημασία της πόλης ως μια διαπραγμάτευση και κόμβος μεταφορών. Παράλληλα με την πλωτή Douro Porto έχει με το τερματικό σε Leixões μια σημαντική διατλαντική θαλάσσια σύνδεση. Επιπλέον, το πιο σημαντικό διεθνές αεροδρόμιο της Βόρειας Πορτογαλίας έχει δημιουργηθεί με την επέκταση της ο αερολιμένας του Πόρτο.

Με την ενοικίαση αυτοκινήτων στο Πόρτο

Πόρτο συνδέεται απευθείας στο της Λισσαβώνας μέσω της οδού παράκτια A 1. Σε περίπου 3 ώρες, να φτάσετε στην πρωτεύουσα με το αυτοκίνητό σας μίσθωση. Επιπλέον το A 4 οδηγεί Α 3 στην βορειοδυτική ισπανική Γαλικία και Ισπανία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γαλικίας Santiago de Campostela σε περίπου 2 ώρες. Χρειάζεστε σχετικά με χρόνο ταξιδίου από 4 ώρες στη Σαλαμάνκα. Οι αστικές μεταφορές στο Πόρτο είναι μετριαστεί με κυρίων αξόνων μεταφορών, όπως το N14 και το n12. Το οδικό δίκτυο στην πόλη ως επί το πλείστον είναι ορθογώνια, δημιουργήθηκαν έξω από την παλιά πόλη και να προσαρμόζονται στο τμήμα τοπογραφίας στην παλιά πόλη. Από τη μία πλευρά να νοικιάζετε τους αυτοκίνητο ο αερολιμένας του Πόρτο ή στην πόλη. Η ενοικίαση αυτοκινήτου στο Πόρτο προσφέρει διαφορετικές αυτοκίνητο μίσθωση τοποθεσίες στην πόλη στην επιλογή. Αν τελικά καταλήξετε με το αεροπλάνο στο Πόρτο, να φτάσετε πολύ γρήγορα επίσης η γύρω περιοχή με το αυτοκίνητό σας μίσθωση. Ο αερολιμένας του Πόρτο βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της πόλης και είναι συνδεδεμένη με το A28 και το A41.

Αξιοθέατα στο Πόρτο

Πρώτα από όλα, η όμορφη γεφυρών πάνω από Douro στο πόδι τους επισκέπτες. Αυτές μερικές φορές σχεδόν υψηλό αυξηθεί πάνω από την πόλη και την προσφορά μια εντυπωσιακή ευκαιρία φωτογραφιών. Ένας από αυτούς σχεδιάστηκε από Γουστάβος Άιφελ, δόμησης του Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι. Βάσει της κατασκευής τους χαρακτηριστικό σιδήρου σας τους γρήγορα θα όπως Eiffel εκθέτουν κατασκευής. Επιπλέον το DOM Luis bridge είναι μια ιστορική σημασία σύνδεση του Πόρτο με Vila Nova de Gaia, όπου παράγεται ο οίνος περίφημο λιμάνι. Επιπλέον το πιο δημοφιλές μνημείο της πόλης είναι το 12, ο καθεδρικός. Αιώνα δημιουργήθηκε και έχει από τότε έμπειρους επεκτάσεις. Διάσημη είναι η Azelujos του καθεδρικού ναού.. Εδώ η υψηλότερη εκκλησία tower στην Πορτογαλία επίσης στο Πόρτο. Το dos Torre Clérigos είναι υψηλό 76 μέτρων και μπορούν να κλιμακωθούν σε πάνω από 225 επίπεδα. Το ολόκληρο παλαιά πόλη του Πόρτο ήταν το 1995 στην τοποθεσία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO εξηγεί και μια περιεκτική ανακαινίζεται από τότε. Sehens- και probierenswert είναι το μαγειρικό χαρές της πόλης. Προσπαθήστε να αλιευθεί προσφάτως ψάρια ή Grünkohl-μας διάσημο γεωμήλων σούπα. Αυτό φυσικά συμπεριλαμβάνει σε γυάλινα θύρα. Καλύτερο για σας μαγειρικό ταξίδι στο Πόρτο επισκεφθείτε το γνωστό και προσαρμοσμένα μεσαιωνική εστιατόριο Chez Lapin σχετικά με τα παραθαλάσσια σχετικά με το Ribeira de CAIS. Εδώ σας να δειπνήσετε ίσως μαζί με τους παίκτες του FC Porto, των οποίων Stammlokal είναι το Λαπέν Chez. Επίσης, ένα ταξίδι στις αμπελουργικές περιοχές της Portweines αξίζει με σας ενοικίαση αυτοκινήτου στο Πόρτο. Στο "Εύρεση του" Região Demarcada Douro κάντε το γνωστό αμπελώνες baixo Corgo, το Corgo CIMA και τους ιεραρχικά Douro. Επιστρέφει μια και του κόστους των προϊόντων σε οίνο γεύση τοπικά σε αμπέλου.

Εκτίμηση πελάτου

Μας είναι βαθμολογία (4,5/5)
"Μια αποτελεσματική, φιλική εξυπηρέτηση."
"Λίγο ακριβό, αλλά καλό όχημα."
"Μεγάλο. Θα χρησιμοποιήσει την επόμενη φορά ξανά."
"Πολύ καλή θέληση χρησιμοποιήσετε ξανά. "
"Μια ταχεία και αποτελεσματική υπηρεσία. "
"Καλή υπηρεσία και καλή τιμή για χρήματα."
"Εξαιρετική αποτελεσματική υπηρεσία"
"Μεγάλη τιμή, προσωπικό, οδηγίες και εμπειρία."
"Μεγάλη αξία, μεγάλη αυτοκίνητο."