Έχουμε συγκρίνει τις τιμές ενοικίασης από 950 εταιρείες 28.000 προορισμούς

Ενοικίαση αυτοκινήτου Γενεύη Αεροδρόμιο

ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Bp 248, Geneva, 1215, Geneva (Ελβετία)
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Ηλικία οδηγού
Νόμισμα
Κατηγορία αυτοκινήτου
Χώρα διαμονής

Άλλες κοντινοί προορισμοί

Balexert (1,6 km)
Geneva, 1209
Geneva, 1201
Gare De Genève Cornavin, Shopping Gallery, Level 1, Geneva, 1203
Κέντρο (4,4 km)
Rue De Monthoux 2, Geneve, 1201
Gare Sncf, Annemasse, 74100
Annemasse (10,5 km)
Annemasse, 74100
Gare Sncf, Bellegarde, 01200
Gare Sncf, Thonon Les Bains, 74200
» » » Γενεύη Αεροδρόμιο

Ενοικίαση αυτοκινήτου Γενεύη Αεροδρόμιο

Με ένα αυτοκίνητο μίσθωση την βέλτιστη ευκαιρία να επισκεφθείτε την πόλη της Γενεύης, της Ελβετίας και να απολαμβάνουν τις πολλές ενδιαφέρουσες αξιοθέατα και αξιοθέατα της πόλης προσφέρει. Γενεύη γνώρισε σχεδόν από 190.000 κατοίκων και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της η Ελβετία, έτσι στη Ζυρίχη. Εάν ταξιδεύετε με ένα αυτοκίνητο, σας παραμένουν ευέλικτοι και ανεξάρτητη από άλλα μέσα μεταφοράς στο χρόνο σας. Όλα μεγάλο αυτοκίνητο εταιρείες μίσθωσης διαθέσιμες σε όλη την πόλη.

Πολιτισμός στη Γενεύη

Μουσεία με τα διάφορα θέματα χαρακτηρίσετε πολιτιστική πλευρά της Γενεύης και των μεταφορών επισκεπτών στον κόσμο της μια φορά χθες. Έτσι το Μουσείο απασχολεί Μουσείο d ' εθνογραφία de la Villa de Genève καταρχήν με το κτίριο της πόλης και είναι μία της αλλά και των άλλων ηπείρων. Περίπου 100.000 διαφορετικά αντικείμενα από όλο τον κόσμο πω εδώ τις ιστορίες τους. Το Μουσείο είναι επίσης ένα από τα σημαντικότερα μουσεία της η Ελβετία για εθνογραφία. Τα λοιπά μουσεία, προτεινόμενα είναι το Μουσείο Καλών Τεχνών Μουσείο Rath, του γυαλιού και κεραμικών Ariana Μουσείο Μουσείο και Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, Μουσείο εθνικών d'histoire naturelle.

Αξιοθέατα στην Γενεύη

Το πιο όμορφο μνημείο της πόλης της Γενεύης και την ίδια στιγμή που τους ορόσημο είναι το Jet d'eau. Μεταφρασμένο από τους Γάλλους, αυτό σημαίνει νερό jet. Το Jet d'eau το ονόμασε μια εντυπωσιακή Κρήνη με την από 140-μέτρο-υψηλή στάθμη του νερού jet, ο οποίος βρίσκεται στη λίμνη της Γενεύης. Σε μια δεύτερη, εξάγονται σχεδόν εκατό πέντε λίτρα νερό μπορεί να φτάσει ταχύτητα έως διακόσια μίλια ανά ώρα. Ακόμη και το βράδυ, το Σιντριβάνι από το χρώμα φωτισμού προσφέρει μια επισήμανση αξιοθέατα για τους τουρίστες. Άλλα σημαντικά αξιοθέατα είναι είναι ο καθεδρικός ναός του Αγίου Πέτρου, το διεθνή μνημείο μεταρρύθμιση και η γενέτειρα του Jean-Jaques Rousseau, σημαντικό πνευματικής πρωτοπόρο στον χρόνο της Γαλλικής Επανάστασης. Μπορεί να φτάσετε εύκολα όλα τα σημεία ενδιαφέροντος με σας ενοικίαση αυτοκινήτου.

Χαλάρωση στη Γενεύη

Εάν θέλετε να την προσεγγίσει φορές κάτι χαλαρό κατά τη διάρκεια της Εξερεύνησης σας, ιδιαίτερα ένα μεγάλο και χαλαρωτικό περίπατο μέσω την όμορφη παλιά πόλη της Γενεύης είναι σκόπιμο. Εδώ ένα πλούτο των διαφόρων μικρών καφετέριες, των εστιατορίων και των μπαρ, τα οποία προσφέρουν ένα ελκυστικό περιβάλλον και δίκαιη τιμές σας αντιμετωπίσετε σχετικά με τον τρόπο. Μπορείτε να βρείτε τα πάντα από τοπικές και περιφερειακές ειδικότητες έως και εξαιρετικές διεθνή κουζίνα εδώ. Στο το buffet de la Gare des Eaux-Βίβες του σεφ δημιούργησαν κάτι πολύ ιδιαίτερη και ωραία Γενεύη κουζίνα ενισχυθεί με αποκλειστική Oriental μπαχαρικά και αρώματα να δημιουργήσετε έτσι εντελώς νέες εμπειρίες γεύση.

Εκτίμηση πελάτου

Μας είναι βαθμολογία (4,5/5)
"Θα σίγουρα χρησιμοποιήστε ξανά."
"Πρέπει ακόμα να αντιμετωπίσετε κάθε είδους προβλήματα"
"Μεγάλη υπηρεσία, χάρη σε πολύ μεγάλο βαθμό."
"Μεγάλη υπηρεσία, εξαιρετική άτομα."
"Κανένα πρόβλημα την αναβάθμιση, θραύση"
"Μια λαμπρή υπηρεσία - ευχαριστώ"
"Η υπηρεσία Escellent."
"ικανοποίησε πλήρως."
"Αποτελεσματική."
"καλή υπηρεσία, ως συνήθως"