Έχουμε συγκρίνει τις τιμές ενοικίασης από 950 εταιρείες 28.000 προορισμούς

Ενοικίαση αυτοκινήτου Murcia Αεροδρόμιο

ΠΑΡΑΛΑΒΗ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Ηλικία οδηγού
Νόμισμα
Κατηγορία αυτοκινήτου
Χώρα διαμονής

Άλλες κοντινοί προορισμοί

Los Alcazares (4,7 km)
Renfe Estacion, Plaza De México, S/n, Cartagena, 30203
Torrevieja (24,6 km)
Avda. De Las Cortes Valencianas, 6, Torrevieja, 03180, Alicante
Cartagena (25,1 km)
Bus Station, 3 Estación De Autobuses., Cartagena, 30202
Corvera Airport (27,6 km)
Autovia A30, Exit 161. Cepsa Gas Station, Baños Y Mendigo, 30720
Calle Industria S/n, Calle De Da Industria, S/n, 30002
Murcia (35,9 km)
Av.arquitecto Miguel Angel Beloqui7, 30006
Azarbe De Papel (37,5 km)
16 Calle Azarbe Del Papel, 30007, Mu
» » » Murcia Αεροδρόμιο

Ενοικίαση αυτοκινήτου Murcia Αεροδρόμιο

Με ένα αυτοκίνητο μίσθωση ο καλύτερος τρόπος για να επισκεφτείτε την πόλη της Μούρθια στα νοτιοανατολικά της χώρας Ισπανίας, χωρίς να εξαρτάται από άλλες μορφές μεταφορών προσφέρει. Ως πρωτεύουσα της Αυτόνομης Κοινότητας της Μούρθια έχει η πόλη έχει περίπου 437.000 κάτοικοι και έτσι να καταλαμβάνει την έβδομη θέση από τις μεγαλύτερες πόλεις στην Ισπανία. Μούρθια είναι ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της χώρας και με το ίδιο χρόνο πολύ δημοφιλής προορισμός για τουρίστες από όλον τον κόσμο. Εάν επιλέξετε μια περιοδεία με το αυτοκίνητο, όλες οι εταιρείες ενοικίαση αυτοκινήτου που έχετε επιλέξει είναι των economyhirecars.com που είναι διαθέσιμα είναι διαθέσιμο τοπικά.

Ενοικίαση αυτοκινήτων αερολιμένα Μούρθια

Διεθνές αεροδρόμιο Μούρθια-San Javier βρίσκεται στο την πόλη του San Javier με την περιφέρεια του Santiago de la Ribera και βρίσκεται περίπου 40 χλμ από το κέντρο της πόλης της Μούρθια. Το αεροδρόμιο χρησιμεύει ως το αεροδρόμιο, καθώς και ως βάση για τον στρατό. Τοπικά όλες τις μείζονες ενοικίαση αυτοκινήτου, είναι οι οργανισμοί που είναι διαθέσιμα, έτσι ώστε να εύκολα να νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο ίδια μετά την εκφόρτωση στην τοποθεσία Web σας. Εκτός από την καθημερινή εσωτερικές πτήσεις, προσφέρονται πτήσεις προς διεθνείς προορισμούς όπως Όσλο, Γλασκώβης και Düsseldorf.

Μνημεία της περιφέρειας της Μούρθιας

Πολλά εντυπωσιακά κτιρίων από διαφορετικές αιώνες, που να τους τυπική προβολή της πόλης βρίσκεται στο Murica. Υπάρχουν ακόμη ένα παλιό Roman στρατιωτικό κέντρο, παραμένει του ένα Αραβικό Κάστρο και ένα άγαλμα του Χριστού σχετικά με το λόφο του Monteagudo. Ένας άλλος πόλος έλξης είναι μια υπέροχη καθεδρικό ναό και το μοναστήρι της Σάντα Κλάρα στο κέντρο της πόλης, στο κέντρο των οποίων μπορεί να επισκέπτεται το παραμένει από την αραβική Palace Βίλα Seguir. Άλλα εντοπίζει το καζίνο και κάποια ιστορική γέφυρες περιλαμβάνουν το δίκαιο στο Πανεπιστήμιο, ο Jardin de San Esteban.

Πολιτισμού στην Μούρθια

Στην περιφέρεια της Murcia Φεστιβάλ και εκδηλώσεις να πραγματοποιείται τακτικά, που ανήκουν στην κοινωνική ζωή από τους ντόπιους και έχουν υιοθετήσει ένα αναπόσπαστο τμήμα της. Μία από τις πιο σημαντικές εορτασμούς της bando de la Huerta. Το Φεστιβάλ χρησιμεύει ως προοίμιο για την fiestas de Primavera και αποφάσισε με την Sardina de la Entierro. Οι πανηγυρισμοί λαμβάνουν χώρα λίγο μετά την Ιερά εβδομάδα και χαρακτηρίζεται από την παράδοση μικρά δώρα και γλυκίσματα στους φίλους και την οικογένεια.

Εκτίμηση πελάτου

Μας είναι βαθμολογία (4,4/5)
"Πολύ ικανοποιημένος με την υπηρεσία που έλαβε. Ευχαριστούμε."
"Ευχαριστούμε που μας δίνει ένα αυτοκίνητο καλύτερα από ό, τι περιμέναμε."
"Πολύ καλή ευχαριστίες"
"Καλή υπηρεσία."
"ευκολότερος μίσθωση ποτέ. χωρίς προβλήματα και χωρίς αναμονή."
"Καλή υπηρεσία και τακτοποιημένη αυτοκίνητο."
"Όπως πάντα, ό, τι ήταν τέλεια!!"
"Φιλικό και αξιόπιστα όπως πάντα."
"Όλα ήταν καλά· μόνο."
"Παρέχονται πάντα με αξιοπρεπή αυτοκίνητα. Πολύ ικανοποιημένοι."