Έχουμε συγκρίνει τις τιμές ενοικίασης από 950 εταιρείες 28.000 προορισμούς

Ενοικίαση αυτοκινήτου Μενόρκα Αεροδρόμιο

ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Aeropuerto De Menorca, Menorca (Ισπανία)
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Ηλικία οδηγού
Νόμισμα
Κατηγορία αυτοκινήτου
Χώρα διαμονής

Άλλες κοντινοί προορισμοί

Mahon (4,4 km)
Plaza De España, 13, Mahon
C. Comercial Binibeca
Hotel Mar De Menorca, Loc. 5
Plaza De Salgar, Centro Comercial Salgar, 2
Son Bou (13,6 km)
Centro Comercial Son Bou Local 4, Son Bou Alaior, Menorca, 07730
Santo Tomas (17,1 km)
Hamilton Court Aptos, Santo Tomas
Centro Comercial Arenal
» » » Μενόρκα Αεροδρόμιο

Ενοικίαση αυτοκινήτου Μενόρκα Αεροδρόμιο

Η Βόρεια Menorca χαρακτηρίζεται από τα Tramuntana, τα βουνά του νησιού. Αυτό εξασθενεί νότια για ένα υπέροχο λοφώδες τοπίο, το Migjorn. Σε αντίθεση με το απότομες βραχώδεις ακτές του Βορρά, επισημαίνεται το Menorca νότια της από καιρό αμμώδεις παραλίες και ρηχά θυρίδες. Αλιεία αλλά πολλά μικρά γραφικά χωριά που έχουν στο το φυσικό θυρίδες θύρες μπορείτε να βρείτε στο Βορρά. Ανεξάρτητα από το ποια περιοχή στο Menorca επιλέξετε, θα έχετε όλα υπέροχα προοπτικές για μια βόλτα με το αυτοκίνητο του Menorca και αγάπησε με τη γοητεία του νησιού. Ναυτολόγησης και εξερευνήστε Menorca ξεχωριστά με το αυτοκίνητο.

Menorca με το αυτοκίνητο

Ήδη από το αεροδρόμιο του Menorca, όπου τρία χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα, βρίσκεται Μαόν, μπορεί να νοικιάζετε σας ενοικίαση αυτοκινήτου. Θέσεις ενοικίασης αυτοκινήτων της από εταιρείες μίσθωσης διαφορετικές αυτοκίνητο βρίσκονται εκεί. Αλλά διάσπαρτα στο νησί θα βρείτε αυτοκίνητο μίσθωση θέσεις. Η κυκλοφορία στη Menorca δεν είναι ισχυρή και αναπτύσσονται κυρίως πολύ καλά στους δρόμους. Ωστόσο, για μια βόλτα με το Tramuntana, να προσέξουμε ότι το αυτοκίνητό σας δεν είναι πολύ μεγάλο. Επειδή οι δρόμοι στενό συχνά, πρέπει να είναι παρέκαμψε λοιπόν αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Ως εκ τούτου, συνιστάται μια μικρή ή mid-size.

Αξιοθέατα στο Menorca

Πρώτα από όλα, υπάρχουν πολλές παραλίες. Είναι ωστόσο σημαντικό να εξασφαλιστεί ότι ο άνεμος του Βορρά να αρκετά aufpeitschen τις θυρίδες του το Tramuntana. Εάν σας αρέσει τόσο να σερφάρετε, είναι σωστό. Το αμμώδες, προστατεύεται με αιολική θυρίδες των ακτών της Νότιας συνιστώνται για κολύμβησης διακοπές. Ergo επίσης τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, όπως για παράδειγμα αυτές του son Μπου με την υπέροχη θύνες βρίσκονται εδώ. Ενώ η Βόρεια είναι τουριστικό λίγο ανεπτυγμένες, θα μπορείτε να βρείτε καλή αθλητικών, να νερό σπορ, αγορές και ψυχαγωγίας τόπους στο νότο. Στα νοτιοδυτικά χαρακτηρίζεται με μερικά χωριά, έρημη παραλίες και θυρίδες. Εάν θέλετε να την απενεργοποιήσετε ώστε να είστε εδώ. Μονάδα δίσκου με το αυτοκίνητο επίσης στα δυτικά του νησιού. Υπάρχει η πρώην πρωτεύουσα του Θιουταντέγια. Προσφέρει μια μαυριτανικής ατμόσφαιρα στο αστικό καταστήματα. Εάν έχετε επιθυμία για νησί hopping, να επισκεφθείτε το πάνω από 30 νησιά, τα οποία ανήκουν σε Menorca. Αυτά είναι όλες μέρος του μια συντριπτική βιόσφαιρα αποθεματικό. Επί τη χλωρίδα και την πανίδα, ιδιαίτερα φυσικό μνημεία και βιοτόπων στα νησιά που πρέπει να προστατευθούν. Αξίζει να βλέπουν είναι το λιμάνι της Mahón. Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο φυσικό λιμάνι στον nämich του κόσμου στο Σύδνεϋ. Από εδώ, μπορείτε να μεταβείτε με γρήγορη οχηματαγωγά στη Βαρκελώνη και Βαλένθια. Ή για να κάνετε νησί hopping το γειτονικό νησί της Μαγιόρκα. Εάν θέλετε να φθάνουν στο Alcudia στο Mallorca, πρέπει να ξεκινήσετε από το λιμάνι της Θιουταντέγια. Ποιος επιθυμεί να Palma de Mallorca, λαμβάνει από μια άμεση θαλάσσιες συνδέσεις της Mahón.

Εκτίμηση πελάτου

Μας είναι βαθμολογία (4,3/5)
"Μεγάλη υπηρεσία, καλό αυτοκίνητο, στο σύνολό τους εξαιρετική."
"Όλα πολύ καλή υπηρεσία του Γύρου."
"απλό και βολικό, θα definatley χρησιμοποιήσετε ξανά"
"Μέσα από το αλεξήνεμο πολύ βρώμικο, έπρεπε να αγοράζουν καθαρότερη."
"Πολύ καλή υπηρεσία, θα χρησιμοποιήσετε ξανά."
"Όπως πάντα, εξαιρετική υπηρεσία"
"MO προβλήματα σε όλα - καλό αυτοκίνητο και έκαναν όλοι θα θέλαμε."
"Ομαλή & χωρίς κόπο ως συνήθως."
"Μια ταχεία και αποτελεσματική υπηρεσία. "