Έχουμε συγκρίνει τις τιμές ενοικίασης από 950 εταιρείες 28.000 προορισμούς

Ενοικίαση αυτοκινήτου Μαγιόρκα Αεροδρόμιο

ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Mallorca Airport, Mallorca, 07071, Palma De Mallorca (Ισπανία)
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Ηλικία οδηγού
Νόμισμα
Κατηγορία αυτοκινήτου
Χώρα διαμονής

Άλλες κοντινοί προορισμοί

Camino De Can Pastilla 72, Palma Mallorca, 7610
Calle Marbella 53 B, Palma De Mallorca, 07610
Carrer Montsenyor Palmer, 3, Palma De Mallorca, 07014
Avda. Ingeniero Gabriel Roca 29, Bajos Hotel Palace Atanea, Mallorca, 07014, Palma De Mallorca
Calle De París, 4, Palmanova, Mallorca, 07181, Calvià
Magalluf (17,9 km)
Magalluf, Magalluf, Mallorca, 07181
» » » Μαγιόρκα Αεροδρόμιο

Ενοικίαση αυτοκινήτου Μαγιόρκα Αεροδρόμιο

Στις Βαλεαρίδες Νήσους, ομάδα, η οποία επίσης τα νησιά Menorca, Ibiza και Formentera, Mallorca είναι το μεγαλύτερο νησί, το οποίο αποτελεί μια αυτόνομη κοινότητα εντός του ισπανικού κράτους και είναι ιδανική για μία ή περισσότερες αξιοθέατα με ένα αυτοκίνητο μίσθωση. Η πρωτεύουσα των Βαλεαρίδων Νήσων βρίσκεται στη Μαγιόρκα (Palma de Mallorca). Επίσημες γλώσσες είναι η καταλανική και την ισπανική. Το μεγάλο Bay Palma ανοίγει στα νοτιοδυτικά της Mallorca, βρίσκονται σε την Αρχαία πρωτεύουσα της το πρώην Βασίλειο της Μαγιόρκα και το τρέχον πολιτικό και οικονομικό κέντρο της Αυτόνομης Κοινότητας των Βαλεαρίδων Νήσων.

Με μια μέση 7.9 ώρες ηλιοφάνειας, ενώ την ημέρα, μέση βροχόπτωση, Mallorca έχει ένα εύκρατο κλίμα υποτροπικά. Από θέση, σύντομη χειμώνες είναι ήπιο και υγρό. Σπάνια μπορεί επίσης χιόνι, κυρίως στα βουνά. Το καλοκαίρι αυτό βροχές, ωστόσο, σχεδόν. Κατά μέσο όρο, η θερμοκρασία στο εσωτερικό του νησιού είναι περίπου 40 βαθμούς Κελσίου με πολύ υψηλή υγρασία. Εκείνους που επιλέγουν για διακοπές με μια ενοικίαση αυτοκινήτου, πρέπει να είναι, επομένως, κατά την επιλογή των αυτοκινήτων για την όγδοη, ότι αυτό είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό.

Ενοικίαση αυτοκινήτων αερολιμένα Mallorca

Το διεθνές αεροδρόμιο της Μαγιόρκα είναι ο γιος Sant Joan και παράγεται από το 2007 περίπου 23 εκατομμύρια επιβάτες, και που, 9,9 εκατομμύρια να οι τουρίστες του νησιού είναι. Ενοικίαση αυτοκινήτου είναι ένα πολύ δημοφιλές Reisemittel για πολλούς τουρίστες που οδήγησε σε μια πραγματική έκρηξη στο νησί. Όλες οι εταιρείες μίσθωσης γνωστό αυτοκίνητο εκπροσωπούνται άμεσα από ένα διακόπτη για τον χώρο της απαίτησης αποσκευές, τόσο ότι τίποτα δεν με τον τρόπο που η γρήγορη διασκέδαση με το αυτοκίνητο. Που οδηγείται στο ξενοδοχείο, αλλά να υπάρχει επίσης άμεσα για την παράδοση ενός αυτοκινήτου, να συνεχίσω το ταξίδι από εκεί.

Αξιοθέατα στην Mallorca

Το κολπίσκους del DRAC (κυριολεκτικά Dragon σπηλιές) είναι ένα σύστημα βρίσκεται στην ανατολική ακτή και ένα από τα πολλά όμορφα φυσικό αξιοθέατα στην Μαγιόρκα. Τα σπήλαια βρίσκονται στο δήμο του Manacor, νότια από την πόλη του Πόρτο Cristo. Η μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή υπόγειες λίμνη βρίσκεται μέσα σε πολύπλοκα σπήλαιο. Επιπλέον, Mallorca έχει να προσφέρει ακόμη και πολλά άλλα.

Ανακαλύψτε Mallorca με το αυτοκίνητο

Mallorca geradzu σας προσκαλεί να μια βόλτα με μια ενοικίαση αυτοκινήτου. Εάν στα βουνά από τυλίγματος και απότομη serpentines ή σε επιπόλαιες ύψη στην ακτή: πολύ διασκεδαστικό να μεταβείτε με ένα αυτοκίνητο στο Mallorca να ταξιδεύουν. Συμβουλή μας: Να κάνετε τις καλύτερες διακοπές εκτός της περιόδου υψηλής! Το κλίμα είναι πολύ ήπια την άνοιξη και το φθινόπωρο και στενούς δρόμους και δρομάκια δεν υπερβολικά εργάστηκε, έτσι ότι εμείς στην πραγματικότητα προχωρούν πολύ καλά εδώ. Ενοικίαση αυτοκινήτων είναι επίσης σημαντικά φθηνότερα να έχουμε αυτή τη στιγμή!

Εκτίμηση πελάτου

Μας είναι βαθμολογία (4,4/5)
"Εξαιρετική κόπο δωρεάν υπηρεσία. Ευχαριστώ."
"Εξαιρετική αυτοκίνητο, μεγάλη υπηρεσία, των συντελεστών υπέροχη!"
"Γρήγορη ευγενική υπηρεσία."
"Μεγάλη υπηρεσία ως συνήθως"
"Όπως πάντα ένα καλό αυτοκίνητο καθαρή."
"Όλα πολύ φιλικό και αποτελεσματική. δεν δυσάρεστες εκπλήξεις."
"Συνιστώ λόγω της ευκολίας χρήσης."
"Απαλλαγείτε δωρεάν σε καλή τιμή. Ευχαριστώ."
"Καλή υπηρεσία όπως πάντα."
"Καλή υπηρεσία με κανένα πρόβλημα"