Έχουμε συγκρίνει τις τιμές ενοικίασης από 950 εταιρείες 28.000 προορισμούς

Ενοικίαση αυτοκινήτου Μάλαγα Αεροδρόμιο

ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Malaga Airport, Malaga, 29004 (Ισπανία)
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Ηλικία οδηγού
Νόμισμα
Κατηγορία αυτοκινήτου
Χώρα διαμονής

Άλλες κοντινοί προορισμοί

C/ Orotava 33, Malaga, 29006
Torremolinos (4,6 km)
Torremolinos, 29620
No Truck Return*no Admite Furgoneta, No Truck Return*no Admite Furgonetas, Malaga, 29002
C/ Carreteria Nº82, Malaga, 29008
Avenida De Antonio Machado 42, Benalmadena, 29630, Málaga
Benalmadena (9,3 km)
Paseo Maritimo 64, Galeria Comercial H Yaramar, Fuengirola, 269640, Málaga
Calle Martinez Catena 6. Hotel Las Palmeras., Malaga, 29640
» » » Μάλαγα Αεροδρόμιο

Ενοικίαση αυτοκινήτου Μάλαγα Αεροδρόμιο

Με το αυτοκίνητο, μπορείτε σε μια πολύ εύκολος τρόπος για να επισκεφθείτε Μάλαγα και να παραμείνουν ευέλικτα και ανεξάρτητη από άλλα μέσα μεταφοράς. Στη Σεβίλλη, Μάλαγα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Ανδαλουσία και, την ίδια στιγμή το έκτο μεγαλύτερο στην Ισπανία όλα. Περίπου εκατό χιλιόμετρα από το Γιβραλτάρ Μάλαγα βρίσκεται del Sol, την λεγόμενη Ακτή του ήλιου για την Costa. Μόλις η κατάσταση αυτή να Μάλαγα πολύ δημοφιλής προορισμός για τουρίστες από όλον τον κόσμο. Ακόμη και το χειμώνα, μια επίσκεψη είναι αξίζει τον κόπο, επειδή το κρύο σεζόν αντικατοπτρίζεται στη Μεσόγειο με ήπιες θερμοκρασίες, που είναι τέλεια για κοινωνικά σε όμορφη φύση. Εάν επιλέξετε μια περιοδεία με μια μίσθωση αυτοκινήτων, Μάλαγα προσφέρει εταιρείες μίσθωσης πολυάριθμες αυτοκίνητο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο έδαφος των οποίων οι υπηρεσίες.

Ενοικίαση αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο της Μάλαγα

Αεροδρόμιο της Μάλαγας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα Ενοικιάσεις αυτοκινήτων για τους ταξιδιώτες, έτσι ώστε να τίποτα με τον τρόπο που μια ιστοσελίδα με το αυτοκίνητο. Διεθνή αερολιμένα βρίσκεται απευθείας στην ακτή περίπου 10 χμ νότια της Μάλαγα. Βαρκελώνη, Μαδρίτη και Palma de Mallorca, στο αεροδρόμιο της Μάλαγας το κατέχει την τέταρτη θέση. Μεγάλα διεθνή αεροδρόμια όπως η Φραγκφούρτη, στη Ρώμη και της Λισαβόνας εξυπηρετούνται τακτικά.

Η ιστορία της Μάλαγα

Το έτος 8 π.χ. το Phoenicians, ένα Σημιτικές άτομα της σύγχρονης φορές, της νότιας ακτής της Ισπανίας και επισφραγίστηκε εκεί πρώτοι οικισμοί. Αλλά μόνο από την εισβολή των Ρωμαίων και τους εξαγοράς κυβέρνηση μια ορθή πόλη ήταν από την μικρή πόλη. Το 1490, μεταρρυθμίσεις εισήχθησαν υπό την εποπτεία των καθολικών βασιλιάδων, που θα πρέπει να την πόλη αποικία με τη Χριστιανική πίστη. Κατά τη διάρκεια του ισπανικού εμφυλίου πολέμου το 1973, ήρθε τις πιο αποτρόπαιες σφαγές Μάλαγα, όπου περίπου 10.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Πολιτισμός και αξιοθέατα στη Μάλαγα

Η πόλη της Μάλαγα προσφέρει τους τουρίστες και τους επισκέπτες, ένα ευρύ φάσμα πολιτιστικά και ιστορικά μέρη που χαρακτηρίζουν ολόκληρη η πόλη και η μοναδική ατμόσφαιρα του τόπου. Αξίζει να βλέπουν είναι πάνω από όλα τα μουσεία της Μάλαγα Contemporaneo Centro de Arte, μια αίθουσα εκθέσεων για σύγχρονη τέχνη και του Museo Picasso, όπου σας μπορεί να θαυμάζουμε μερικά 200 αρχική έργα του Ζωγράφου. Αλλά και το θέατρο του Θερβάντες, της Μαυριτανικής φρούριο Αλκαζάμπα και η Plaza de la Merced, ένα δημοφιλές συνεδρίασης το βράδυ, να πω ένα μέρος της ιστορίας της Μάλαγα και λαμβάνουν σε περίπτωση της μια φορά χθες.

Εκτίμηση πελάτου

Μας είναι βαθμολογία (4,4/5)
"Μεγάλη αξία, μεγάλη αυτοκίνητο."
"Φθηνή. Καλό αυτοκίνητο. Καλή υπηρεσία. Κανένα πρόβλημα. "
"Μία φορά περισσότερο φανταστικό και αποτελεσματικές υπηρεσίες."
"Γρήγορη υπηρεσία καθαρών αυτοκινήτων."
"Μεγάλη υπηρεσία και αυτοκίνητο εξαιρετική και πάλι. "
"Η υπηρεσία ήταν εξαιρετική. Κανένα πρόβλημα. Ευχαριστούμε. "
"Υπηρεσία ως συνήθως καλό!"
"Χωρίς προβλήματα"
"Εξαιρετική υπηρεσία όλα στρογγυλοποιήσετε! Πολύ ευτυχής!"
"Εξαιρετική υπηρεσία. Έχουν ήδη καταχωρηθεί ξανά."