Έχουμε συγκρίνει τις τιμές ενοικίασης από 950 εταιρείες 28.000 προορισμούς

Ενοικίαση αυτοκινήτου Μαδρίτη Αεροδρόμιο

ΠΑΡΑΛΑΒΗ
No Trucks Return-key Box Parking, Madrid, 28042 (Ισπανία)
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Ηλικία οδηγού
Νόμισμα
Κατηγορία αυτοκινήτου
Χώρα διαμονής

Άλλες κοντινοί προορισμοί

Madrid Barajas Airport, Madrid, 28022
No Trucks Return key Box Parking, Madrid, 28042
Barajas (3,5 km)
Barrio Aeropuerto Barajas, Madrid, 28042
Alcobendas (8,3 km)
Menorca 2, Alcobendas, 28100, Madrid
Torrejon De Ardoz, 28850, Madrid
Estacion De Tren Chamartin, Pking C Mauricio Legendre 16, Madrid, 28026
Calle La Solana 40, Poligono Torrejon, Torrej n De Ardoz, 28850, Ma
Av. Ciudad De Barcelona, S/n, Madrid, 28012
» » » Μαδρίτη Αεροδρόμιο

Ενοικίαση αυτοκινήτου Μαδρίτη Αεροδρόμιο

Το αεροδρόμιο στη Μαδρίτη προσφέρει πολλές αυτοκίνητο μίσθωση εταιρείες απευθείας στην τοποθεσία, έτσι ότι τίποτα δεν με τον τρόπο που μια ιστοσελίδα με το αυτοκίνητο. Με ένα αυτοκίνητο μίσθωση, εύκολα μπορείτε να εξερευνήσετε το όμορφο κεφάλαιο της Ισπανίας και να διατηρηθεί η ευελιξία στο χρόνο σας. Στο Βερολίνο και στο Λονδίνο, Μαδρίτη είναι η μεγαλύτερη πόλη στην ΕΕ με σχεδόν 3,2 εκατομμύρια κατοίκους. Της ισπανικής διοίκησης εδρεύει στη Μαδρίτη, την πόλη ανήκει επίσης ένα από τα πιο σημαντικά πολιτιστικά, οικονομικά και πολιτικά κέντρα της Ισπανίας. Το αεροδρόμιο στη Μαδρίτη είναι ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη και ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ τακτικές διεθνείς προορισμούς όπως η Μπανγκόκ, της Μόσχας, της Κοπεγχάγης και της Ρώμης.

Η κατάσταση της Μαδρίτης

Η επαρχία της Μαδρίτης στη μέση της υπαίθρου της Καστίλης βρίσκεται στην καρδιά της Ισπανίας. Όχι μακριά από την πόλη της Βόρειας αυξήσεων της Sierra de Guadarrama, μια μεγάλη ορεινή περιοχή με συνολικό μήκος περίπου 80 χιλιόμετρα, που είναι πολύ κατάλληλο για ορειβασία και πεζοπορία. Κοιλάδα του το Henares βρίσκεται στα ανατολικά. Το Henares είναι παραποτάμους του του ποταμού Jarama αυτό και αφύσικης τις ορεινές ministra Σιέρα. Με ένα αυτοκίνητο μίσθωση προσφέρει την ευκαιρία να ανακαλύψετε το εντυπωσιακό τοπίο της Μαδρίτης γύρω από μόνοι σας, και να απολαύσετε την όμορφη φύση. Ενοικιάσεις αυτοκινήτων διαθέσιμες επαρκώς διαθέσιμες σε ολόκληρη την πόλη.

Πολιτισμός και αξιοθέατα

Μαδρίτη προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των πολιτιστικών και ένα μεγάλο αριθμό εντυπωσιακή ιστορικά κτίρια που βρίσκονται εκατοντάδες ετών για το τμήμα. Η λεγόμενη Plaza δήμαρχος είναι ένας τόπος δημοφιλή συνάντηση μεταξύ τους ντόπιους. Η ιστορική τόπος βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Μαδρίτης και έχει σχεδόν 130 m μήκος μεγάλου μεγέθους. Όταν το τετράγωνο ήταν που αναφέρονται, υπηρέτησε κυρίως ως μια αγορά, αλλά επίσης της ταυρομαχίες, αγώνες ποδοσφαίρου και δημόσιες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο χώρο αυτό. Σήμερα, ο δήμαρχος Plaza είναι ένα δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο. Επιπλέον, συναυλίες και επίσης τη Χριστουγεννιάτικη αγορά πραγματοποιούνται συχνά.

Ολυμπιακοί Αγώνες

Μετά τη Μαδρίτη 2012 θα μπορούσε να κυριαρχούν στην αίτηση για την έκδοση των Ολυμπιακών Αγώνων όχι εναντίον τους αντιπάλους της Παρίσι, το Λονδίνο, την πόλη εφαρμόζονται εκ νέου για τα παιχνίδια 2016.2007 Μαδρίτης δήλωσε στις πόλεις του Ρίο ντε Τζανέιρο, το Τόκυο και Σικάγο να ο επίσημος υποψήφιος. Ωστόσο, απώλεια στη Μαδρίτη της εκ νέου στις εκλογές για τον τόπο συνόδου της Βραζιλίας πόλη του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Εκτίμηση πελάτου

Μας είναι βαθμολογία (4,5/5)
"Πολύ καλή τιμή."
"Όλα πήγαν πολύ ομαλή και ακριβώς ως εσόδου. "
"Καλή υπηρεσία, χωρίς προβλήματα"
"Όλα πήγαν καλά."
"Υπηρεσία και καλό αυτοκίνητο"
"Εκκρεμείς τ/υ, εντελώς απαλλαγείτε δωρεάν."
"Χωρίς προβλήματα."
"Όπως έχω καταλήξει να αναμένουμε."
"Καλή υπηρεσία / κανένα πρόβλημα με την συλλογή μέχρι και αποθέστε"
"Έχουμε αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και θα σας χρήση επόμενη φορά."