Έχουμε συγκρίνει τις τιμές ενοικίασης από 950 εταιρείες 28.000 προορισμούς

Ενοικίαση αυτοκινήτου Μπιλμπάο Αεροδρόμιο

ΠΑΡΑΛΑΒΗ
* No Retorno De Furgonetas (truck)*, Loiu, Loiu, 48180 (Ισπανία)
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Ηλικία οδηγού
Νόμισμα
Κατηγορία αυτοκινήτου
Χώρα διαμονής

Άλλες κοντινοί προορισμοί

Entrada Al Parking Por C/ Bailen,22, Bilbao, 48008
Gurtubay Kalea, Planta 1, Bilbao, 48013
Nueva Estación Intermodal De Bilbao, Gurtubay St. 1, Bilbao, 48013
Baracaldo (6,0 km)
Calle De Ibaibe 25, Barakaldo, 48902, Vz
Getxo (8,2 km)
Gobelaurre 45, Getxo, 48930, Vizcaya
San Andres Auzoa 8, Concesionario Renault, Arrasate Mondragon, 20500
San Andres Auzoa 8, Arrasate Mondragon, 20500
» » » Μπιλμπάο Αεροδρόμιο

Ενοικίαση αυτοκινήτου Μπιλμπάο Αεροδρόμιο

Σχεδόν 1 εκατομμύριο κατοίκους έχει η θύρα πόλης του Μπιλμπάο, καθιστώντας τη δέκατη μεγαλύτερη πόλη στην Ισπανία. Επιπλέον, η Αυτόνομη Κοινότητα της χώρας των Βάσκων έχει την έδρα του εδώ. Μπιλμπάο γοητευμένος όχι μόνο από τη θέση της ανθεκτική Ατλαντικής Ακτής, αλλά επίσης και από την αρχιτεκτονική. Εδώ, ιστορικών κτιρίων και σύγχρονης αρχιτεκτονικής είναι ειρηνική πλάι-πλάι και να συμβάλει με την ειδική διαίσθηση του το λιμάνι της πόλης. Μπιλμπάο είναι επίσης μια πολιτιστική πόλη. Γλυπτά και σύγχρονης τέχνης γραμμή στους δρόμους της πόλης. Ανακαλύψτε το εκπληκτική μητρόπολη και να εκπλαγεί από τη γοητεία της πόλης.

Με το αυτοκίνητο στο Μπιλμπάο

Με το αυτοκίνητό σας μίσθωση είστε γρήγορα και με ασφάλεια στο Μπιλμπάο στο δρόμο. Εδώ ένα καλά ανεπτυγμένο οδικό δίκτυο παρέχει μια καλή τον προσανατολισμό και την πρόσβαση στην ενδοχώρα. Μπορεί να μόλις νοικιάζετε τους ενοικίαση αυτοκινήτου όταν φτάσετε στο αεροδρόμιο του Μπιλμπάο που το 9 χμ βόρεια της πόλης. Επίσης, Ενοικιάσεις αυτοκινήτων, με έδρα στο Μπιλμπάο είναι επίσης στις θέσεις ενοικίασης αυτοκινήτων πόλης του Μπιλμπάο διαφόρων διαθέσιμες. Η πόλη συνδέεται με το αυτοκινητοδρόμους A8, που προέρχεται από τη Νότια και συνεχίζει να στα βορειοδυτικά, κατά μήκος της ακτής, και ο A68, που οδηγεί προς τα βορειοανατολικά. Το οδικό δίκτυο στην πόλη χαρακτηρίζεται από την πορεία του το Μαίανδρος με του Nervión ποταμού, που ρέει μέσα από την πόλη. Με το αυτοκίνητό σας εκμίσθωσης, μπορείτε να το 1997 που κατασκευάστηκαν Zubizuri-γέφυρα στην τη διέλευση του ποταμού. Έχει γίνει μια δημοφιλής photo ευκαιρία στην πόλη εξαιτίας της τους σχήμα, το οποίο έχει σχεδιαστεί μια υπερμεγέθη πανιά.

Αξίζει να βλέπουμε στο Μπιλμπάο

Στο Μπιλμπάο, έχετε να οδηγούν την ευκαιρία με την παλαιότερη μεταφορέα γέφυρα στον κόσμο. Θα διασχίζει τον ποταμό από το 1893 και έχει από το 2006 την τοποθεσία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. επίσης ένα άλλο πολιτιστικό επισήμανσης στο Μπιλμπάο εγκαινιάστηκε το 1997. Το Guggenheim Μουσείο Μπιλμπάο γοητευμένος προς τα έξω από την εξέλιξη της τεχνολογίας, διαφανή αρχιτεκτονικής και το εσωτερικό από σύγχρονης τέχνης. Η παλιά πόλη του Μπιλμπάο είναι γραφικές. Είναι εγγύτερη-διέσχισαν από στενούς δρόμους και σπίτια του Santiago de Cathedral από το 14ο αιώνα. Αποτύπωση επίσης τα κτίρια από όλες τις εποχές της αρχιτεκτονικής που προσφέρουν μια πολύ ενδιαφέρουσα και ζωντανή εικόνα. Στο Μουσείο των Βάσκων να μάθετε για την ιστορία της χώρας των Βάσκων. Επιπλέον, το Μπιλμπάο προσφέρει επίσης ένα Μουσείο σχετικά με ο κυβερνήτης της πόλης. Στην εσωτερική του η Βασιλική του Begonia είναι επίσης πολύ ωραία. Μπιλμπάο έχει επίσης την όμορφη πράσινες περιοχές και φυσικά πάρκα με μεγάλη απόψεις πάνω από την πόλη. Υπάρχει μια γερμανική Σχολή στον οποίο γερμανική και στην ισπανική να περιλαμβάνονται ήδη με τα 3 έτη από το 1917 στο Μπιλμπάο. Εδώ, προσφέρονται ένα νηπιαγωγείο, δημοτικό σχολείο, η Μέση σχολείο και γυμνάσιο. Η πόλη έχει αδελφοποιηθεί επίσης να Rosario στην Αργεντινή. Με σας ενοικίαση αυτοκινήτου Ανατολικό ή δυτικό είναι επίσης μια βόλτα κατά μήκος της ακτής μετά. Σας είναι γοητευμένος από απομονωμένο κολπίσκους και ζωηρά ψεκασμού για τον Κόλπο της Γασκώνης.

Εκτίμηση πελάτου

Μας είναι βαθμολογία (4,4/5)
"Γρήγορη και εύκολη"
"Κανένα πρόβλημα σε όλα, ενός σημείου στην υπηρεσία"
"Δεν ανοησία, χωρίς προβλήματα, μόλις υπηρεσιών."
"Εξαιρετική υπηρεσία δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερη"
"Θα χρησιμοποιήσετε ξανά, υπέροχη υπηρεσίας."