Έχουμε συγκρίνει τις τιμές ενοικίασης από 950 εταιρείες 28.000 προορισμούς

Ενοικίαση αυτοκινήτου Βαρκελώνη Αεροδρόμιο

ΠΑΡΑΛΑΒΗ
*no Truck Return* Key Box At Parkig, El Prat Llobregat, El Prat De Llobregat, 08820 (Ισπανία)
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Ηλικία οδηγού
Νόμισμα
Κατηγορία αυτοκινήτου
Χώρα διαμονής

Άλλες κοντινοί προορισμοί

*no Truck Return* Key Box At Parkig, El Prat Llobregat, El Prat De Llobregat, 08820
Terminal 1 & 2 Llegadas, El Prat De Llobregat, El Prat De Llobregat, 08820
Calle Tirso De Molina, 25, Barcelona, 8940
Cornella De Llobregat, 08940, Barcelona
Devolucion Cars: Pk Saba Train Stat, Plaza Países Catalanes, S/n, Barcelona, 08014
Gran Via (14,2 km)
** No Trucks Return **, Barcelona, 08010
C/ Rosa Sensat, 4 (entrada Parking), Barcelona, 08005
Βόρεια (15,7 km)
** No Trucks Return **, Barcelona, 08018
» » » Βαρκελώνη Αεροδρόμιο

Ενοικίαση αυτοκινήτου Βαρκελώνη Αεροδρόμιο

Με ένα αυτοκίνητο μίσθωση την τέλεια ευκαιρία να επισκεφθείτε την ισπανική πόλη της Βαρκελώνης στα βορειοανατολικά της χώρας και να απολαμβάνουν την ατμόσφαιρα της πόλης προσφέρει. Με πληθυσμό περίπου 1,6 εκατομμύρια, Βαρκελώνη είναι η πρωτεύουσα της επαρχίας και Αυτόνομη Κοινότητα της Καταλονίας και την ίδια στιγμή επίσης η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας. Της Βαρκελώνης βρίσκεται σε άμεση γειτνίαση με τη Μεσόγειο θάλασσα και μόλις 120 χιλιόμετρα από τα σύνορα με τη Γαλλία, από τα Πυρηναία. Εάν επιλέξετε μια περιοδεία με μια ενοικίαση αυτοκινήτου, όλες οι εταιρείες ενοικίαση αυτοκινήτου που έχετε επιλέξει είναι economyhirecars.com διαθέσιμες είναι στην πόλη.

Ενοικίαση αυτοκινήτων της Βαρκελώνης Airport

Εάν σας έρχονται αεροπορικώς, το αεροδρόμιο της Βαρκελώνης δικαίωμα για το πλακάτο προσφέρει έναν υπηρεσίας όλων των εταιρειών rental μεγάλο αυτοκίνητο, έτσι ότι τίποτα δεν με τον τρόπο μια τοποθεσία Web με ένα αυτοκίνητο μίσθωση. Διεθνή αερολιμένα είναι το αεροδρόμιο της Μαδρίτης - Barajas το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο στην Ισπανία και νοτιοδυτικά περίπου 15 χιλιόμετρα από το κέντρο της Βαρκελώνης. Λόγω της θέσης της γύρω από την μικρή πόλη της El Prat de Llobregat, καλείται πιο συχνά απλώς El Prat. Τακτικές πτήσεις με προορισμούς όπως η Πράγα, Shanghai και Κολωνία είναι διαθέσιμες από εδώ.

Αξιοθέατα της Βαρκελώνης

Το περίφημο Plaça de Catalunya βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και είναι ο διανομέας μεταφορών. Από εδώ να εκτελείται Passeig de Gracia, μια μεγάλη περιοχή ψώνια, όπου μπορείτε να κάνετε τις αγορές και ψώνια σας καρδιά του περιεχομένου. Εδώ είναι δύο από τα πιο διάσημα κτίρια την καταλανική αρχιτέκτονας Αντόνι Γκαουντί, Κάζα μιλά και Casa Batlló. Το Barri Gotic, το λεγόμενο Gothic τρίμηνο, επίσης όμορφη αρχιτεκτονικής κτίρια από την εποχή του Μεσαίωνα, όπως ο καθεδρικός ναός του Αγίου Eulalia, το Königsplatz και το Δημαρχείο είναι.

Πολιτισμός της Βαρκελώνης

Ορισμένα από τα σημαντικότερα μουσεία της χώρας με μοναδικό συλλογών και αντικείμενα τέχνης είναι στη Βαρκελώνη. Το Museu Nacional d ' τέχνης Catalunya ήταν αυτό το 1990 δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση του Museu d ' τέχνης de Catalunya και της σύγχρονης τέχνης Museu. Το μουσείο στεγάζει το μοναδικό συλλογές Ρωμανικός τοιχογραφίες, τοιχογραφίες, πίνακες και ξύλινα γλυπτά. Αλλά εδώ μπορείτε επίσης να πολύτιμα κομμάτια από το Gothic, που θαυμάζω αναγέννησης και του Μπαρόκ. Επίσης αξίζει να βλέπουν είναι οι Museu Μιρό και Museu Picasso, ότι κάπως λιγότερο γνωστό έργων του καλλιτέχνη Pablo Picasso στη Βαρκελώνη.

Εκτίμηση πελάτου

Μας είναι βαθμολογία (4,4/5)
"Πολύ καλή θα χρησιμοποιήσετε πάλι!"
"Μεγάλη υπηρεσία κάθε γύρο."
"Ομαλή και αποτελεσματική όπως πάντα, σας ευχαριστώ που."
"Πολύ φιλικό & αποτελεσματική υπηρεσία."
"Εξαιρετική καινούργιο αυτοκίνητο."
"σας ευχαριστώ για την καλή υπηρεσία αυτή"
"Χωρίς προβλήματα, εύκολη συλλογή και απόρριψη. "
"Πολύ εύκολο στη συλλογή μέχρι και επιστρέφουν αυτοκινήτου."
"Βρέθηκε αυτοκίνητο σε πολύ καλή κατάσταση."
"Εξαιρετική εξυπηρέτηση και πολύ καλή τιμή ενοικίαση αυτοκινήτων"