Έχουμε συγκρίνει τις τιμές ενοικίασης από 950 εταιρείες 28.000 προορισμούς

Ενοικίαση αυτοκινήτου Αλικάντε Αεροδρόμιο

ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Terminal De Llegadas, Alicante, 03071 (Ισπανία)
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Ηλικία οδηγού
Νόμισμα
Κατηγορία αυτοκινήτου
Χώρα διαμονής

Άλλες κοντινοί προορισμοί

Avda. De Salamanca 1, Avenida De Salamanca 1, Alicante, 03005
Plaza De La Puerta Del Mar, 3, Alicante, 03002
Elche (12,4 km)
Hospitalet De Llobregat 8, Elche, 03203, Alicante
Torrevieja (35,8 km)
Avda. De Las Cortes Valencianas, 6, Torrevieja, 03180, Alicante
Calle Luis Prendes, 4, Benidorm, 03502
Villena (46,2 km)
Avd. De Alicante, 73, Villena, 03400
Avda. Comunidad Valenciana No. 8 Local 16, Edificio Coblanca 15, Benidorm, 03503
» » » Αλικάντε Αεροδρόμιο

Ενοικίαση αυτοκινήτου Αλικάντε Αεροδρόμιο

Με ένα αυτοκίνητο, να ανακαλύψει την πόλη του Αλικάντε στα νοτιοανατολικά της Ισπανίας σχετικά με τη δική σας και να απολαύσετε την Νότια ατμόσφαιρα της το λιμάνι της πόλης. Αλικάντε βρίσκεται άμεσα από την Costa Blanca και είναι η πρωτεύουσα της επαρχία του Αλικάντε στην η Κοινότητα της Βαλένθια. Η πόλη έχει περίπου 330,000 κατοίκους. Οι κύριες οικονομικές πηγές εισοδήματος του Αλικάντε βασίζονται για τον τουρισμό και την καλλιέργεια του οίνου. Επιπλέον, εξάγονται άλλα προϊόντα όπως φρούτα και ελαιόλαδο στον κόσμο. Εάν θέλετε να εξερευνήσετε την πόλη και τα περίχωρά με ένα αυτοκίνητο εκμίσθωσης, όλες οι εταιρείες ενοικίαση αυτοκινήτου που έχετε επιλέξει είναι των economyhirecars.com που είναι διαθέσιμα είναι τοπικά διαθέσιμη.

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο του Αλικάντε

Το αεροδρόμιο του Αλικάντε προσφέρει μια υπηρεσία όλων των εταιρειών rental μεγάλων αυτοκινήτων κατά την άφιξη, έτσι ώστε να σας εύκολα να ενοικιάσετε αυτοκίνητο να είναι σχετικά με το δικτυακό σας τόπο. Διεθνή αερολιμένα βρίσκεται κοντά σε μικρή κοινότητα του Ελ Altet περίπου δέκα χιλιομέτρων στην νοτιοδυτική κατεύθυνση από το κέντρο της πόλης του Αλικάντε. Αυτή τη θέση, το αεροδρόμιο ονομάζεται συχνά Aeropuerto Ελ Altet. Εκτός από την καθημερινή εσωτερικές πτήσεις με προορισμούς όπως η Palma de Mallorca και Βαρκελώνη προσφέρει τακτικές πτήσεις προς διεθνείς πόλεις όπως η Βιέννη, Σόφια, καθώς και στη Νυρεμβέργη.

Η ιστορία της πόλης

Το παλαιότερο διακανονισμού ολόκληρης της περιοχής, το La Fonteta που χρονολογούνται από τον 9ο αιώνα π.χ., βρίσκεται στο στόμα της Segure το Ρίο Η πραγματική πόλη του Αλικάντε ιδρύθηκε, 324 π.χ., μόνο πεντακόσια χρόνια αργότερα, και από τους Έλληνες. Εκείνη την εποχή, η πόλη ονομαζόταν Akra Leuke.201 Π.χ., οι Ρωμαίοι κατέλαβαν την περιοχή και με το όνομα της πόλης σε Lucentum. Μεταξύ 718 και 1249, κυβέρνησε το Μουρς της πόλης και της έδωσε το όνομα Al Lucant.

Αξιοθέατα στο Alicante

Castillo de Santa Bárbara είναι ένα προς ένα από τα πιο δημοφιλή προσέλκυσης Τουρισμού στο Αλικάντε το εντυπωσιακό κάστρο. Βρίσκεται στο βουνό Benacantil, που σημαίνει σε ύψος άνω των 166 μέτρα πάνω από την πόλη. Από την περιοχή, Bárbara Castillo de Santa είναι από ένα από τα μεγαλύτερα κάστρα στην Ευρώπη. Για μια μακρά βόλτα, το Explanada de España promenade καλεί εναντίον. Αποτελείται από περίπου σε 6,5 εκατομμύρια μικρών μάρμαρο πέτρας και περιβαλλόμενη από πολυάριθμες φοίνικες. Το promenade χρησιμεύει ως σημείο συνάντησης γνωστό για τους ντόπιους και τους τουρίστες στο Alicante.

Εκτίμηση πελάτου

Μας είναι βαθμολογία (4,4/5)
"Πολύ καλή και αποτελεσματική. "
"Καλή αυτοκίνητα, εξαιρετική και γραμμή εντολών τ/υ."
"Πολύ απλό και εξαιρετική υπηρεσία."
"Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα."
"Καλή τ ευγενικός"
"Καλή συνολική υπηρεσία - ευχαριστίες."
"Πολύ καλή υπηρεσία με εξίσου ανταγωνιστική τιμολόγηση."
"Πολύ ικανοποιημένος με το αυτοκίνητο και η υπηρεσία που έλαβε."
"Εξαιρετική και πάλι. Θα είναι πάλι σύντομα."
"Πολύ αποτελεσματική υπηρεσία. Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα."