Έχουμε συγκρίνει τις τιμές ενοικίασης από 950 εταιρείες 28.000 προορισμούς

Ενοικίαση αυτοκινήτου Πουέρτο Ρίκο

ΠΑΡΑΛΑΒΗ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Ηλικία οδηγού
Νόμισμα
Κατηγορία αυτοκινήτου
Χώρα διαμονής

Γιατί να επιλέξετε εμάς?

Αποκλειστική υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών
Δεν κρυφές χρεώσεις
Απεριόριστα Χιλιόμετρα
Μερική Απαλλαγή Ευθύνης Ζημιών
Απαλλαγή Κλοπής
Αναλύστε τις βοήθεια
Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης
Μεγάλη Τιμές Εγγυημένη

Μας πιο δημοφιλείς προορισμοί

» » Πουέρτο Ρίκο

Ενοικίαση αυτοκινήτου Πουέρτο Ρίκο

Με ένα αυτοκίνητο μίσθωση ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψετε την όμορφη κατάσταση του Πουέρτο Ρίκο στην Καραϊβική, χωρίς να χρειάζεται να βασίζονται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με άλλες μορφές μεταφορών προσφέρει. Η χώρα αυτή είναι από το μεγάλο νησί Πουέρτο Ρίκο και των μικρότερων νησιών της Vieques, Culebrita, Palomino, Culebra, Mona, Desecheo, Monito και Caja de Muertos. Πουέρτο Ρίκο είναι μέρος της τις μεγάλες Αντίλλες, ενός νησιού της Καραϊβικής, και εδώ είναι το μικρότερο νησί. Περίπου τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι ζουν στο Πουέρτο Ρίκο, που είναι μόνο βρίσκεται 2,5 εκατομμύρια στη μητροπολιτική περιοχή γύρω από την πρωτεύουσα πόλη του San Juan. Και τα ισπανικά και αγγλικά ομιλείται στο Πουέρτο Ρίκο. Εάν θέλετε να διερευνήσουμε με ένα αυτοκίνητο μίσθωση, οι εταιρείες ενοικίαση αυτοκινήτου που έχετε επιλέξει είναι των economyhirecars.com που είναι διαθέσιμα είναι διαθέσιμη σε όλες τις μεγάλες πόλεις.

Η ιστορία του Πουέρτο Ρίκο

Ήδη κατά τα έτη μ.χ. περίπου 120, το νησί κατοικήθηκε από διαφορετικές φυλές, συμπεριλαμβανομένης της Arawak, ένα idigenes ανθρώπους από τη Νότια Αμερική. Τους έφερε την κουλτούρα και τις τελωνειακές στη χώρα και έτσι ήταν το κυρίαρχο λαών στο νησί. Από την άφιξη των οι Ισπανοί και οι πολυάριθμες εκμεταλλεύσεις και πολέμους πέθανε από την Arawaks στο δεύτερο μισό του 16ου αιώνα αλλά σε μεγάλο βαθμό. Πουέρτο Ρίκο, κατά τον επόμενο αιώνα έγινε λόγω της τη θέση του στο βορειοανατολικό τμήμα της Καραϊβικής το κεντρικό σημείο για αποστολές και ο Θεόπομπος στην Ισπανική αυτοκρατορία. Ενώ καθόλη τη διάρκεια του 19ου αιώνα παρέμεινε μια ισπανική αποικία του Πουέρτο Ρίκο και επομένως ήταν εκτός από την Κούβα μία από το τελευταίο δύο στο νέο κόσμο.

Τοπίο στο Πουέρτο Ρίκο

Πουέρτο Ρίκο το τοπίο αποτελείται κυρίως από βουνά, μεταξύ περιφερειών με μεγάλα τροπικά δάση και ερήμους βρίσκονται. Βόρεια από τα σύνορα της χώρας του Ατλαντικού Ωκεανού στο νησί, στο νότο είναι στην Καραϊβική. Είναι το μεγαλύτερο ποτάμι de la Plata κατά τη Διάσκεψη του Ρίο με συνολικό μήκος περίπου 97 χιλιομέτρων, την υψηλότερη κορυφή είναι το Cerro La Punta με σπάνιο 1,340 μέτρων πάνω από το επίπεδο της θάλασσας. Αλλά και τα άγρια ζώα στο Πουέρτο Ρίκο είναι ποικίλες και κάτι εντελώς ιδιαίτερο. Ένα από τα πιο διάσημα ζώα του νησιού είναι το Coquí, ένα μικρό βάτραχο που παρουσιάζεται πουθενά αλλού στον κόσμο. Με το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να πάρετε μεγάλη ταξίδια στο νησί και να απολαύσετε τη φύση της χώρας πλήρως.

Εκτίμηση πελάτου

Μας είναι βαθμολογία (4,0/5)
"Ομαλή συναλλαγή όπως πάντα."
"Όπως πάντα καλή υπηρεσία και ανταγωνιστικές τιμές."