Έχουμε συγκρίνει τις τιμές ενοικίασης από 950 εταιρείες 28.000 προορισμούς

Ενοικίαση αυτοκινήτου Ιαπωνία

ΠΑΡΑΛΑΒΗ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Ηλικία οδηγού
Νόμισμα
Κατηγορία αυτοκινήτου
Χώρα διαμονής

Γιατί να επιλέξετε εμάς?

Αποκλειστική υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών
Δεν κρυφές χρεώσεις
Απεριόριστα Χιλιόμετρα
Μερική Απαλλαγή Ευθύνης Ζημιών
Απαλλαγή Κλοπής
Αναλύστε τις βοήθεια
Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης
Μεγάλη Τιμές Εγγυημένη

Μας πιο δημοφιλείς προορισμοί

Ενοικίαση αυτοκινήτου Ιαπωνία

Nippon, το ομόσπονδο κράτος του ο ανατέλλων ήλιος, προσφέρει μια εξαιρετική φύση και συναρπαστικό επίσης πόλεις. Εδώ, η παράδοση και σύγχρονων χέρι χέρι και δεν αντικρουόμενες έννοιες στους δρόμους των πόλεων. Εμπειρία άτομα στην γιόγκα, Διαλογισμός και του χορού στην τα πάρκα του Τόκιο και Μάρβελ κατά την πολιτιστική παράδοση και της ποικιλομορφίας αυτής της χώρας. Επισκεφθείτε το θερμές πηγές με το αυτοκίνητο και λαμβάνει ένα dip στη μέση της χώρας χιόνι. Ή Απολαύστε το ανθισμένη κερασιά, που κάθε χρόνο το σύνολο της χώρας σε μια roséfarbenes θάλασσα. Ιαπωνία έχει να προσφέρει κάτι για κάθε γούστο. Ανατρέξτε στην ενότητα για τον εαυτό σας.

Με το αυτοκίνητο στην Ιαπωνία

Μπορεί να νοικιάζετε τους ενοικίαση αυτοκινήτων στην Ιαπωνία αμέσως μετά την άφιξή σας στα αεροδρόμια της χώρας. Τα πιο σημαντικά αεροδρόμια είναι Τόκιο - Haneda, Τόκιο αερολιμένα Ναρίτα, Kansai αερολιμένα και Chubu διεθνές αεροδρόμιο αεροδρόμιο. Επιπλέον θέσεις ενοικίασης αυτοκινήτων της από εταιρείες μίσθωσης διαφορετικές αυτοκίνητο στη διάθεση είναι επίσης στις μεγάλες πόλεις. Ιαπωνία έχει ένα σύστημα πολύ καλά αναπτυγμένο μεταφορών. Διάφορους αυτοκινητόδρομους σύνδεση μεγάλων πόλεων στο κύριο νησί. Αυτό πρέπει να σημειωθεί ότι οι αρτηρίες είναι με την επιφύλαξη των διατάξεων των τόκων και υπάρχει μια σφηνώσεως. Με σας ενοικίαση αυτοκινήτου να καταλήξουν εύκολα όλα τα τμήματα της χώρας και να μπορούν να λαμβάνουν, συνεπώς, μια ωραία περιοδεία στην Ιαπωνία.

Πολιτισμού στην Ιαπωνία

Παράλληλα με το δημοφιλές ιαπωνικό παλαιστή πολεμική τέχνη, πολλά στοιχεία της το martial πολεμική τέχνη ακόμα σε επιμέρους αθλητικών περιλαμβάνονται, όπως τζούντο, Αϊκίντο και το Kendo. Επισκεφθείτε την τοποθεσία διαγωνισμών και να γνωρίσουν ζωντανά αυτά τα παραδοσιακά αθλήματα. Από την ιαπωνική κουλτούρα είναι επίσης αλληλεγγύης τελετουργίες, τα οποία αντικατοπτρίζονται με την τελετή τσάι, η Blumensteckkunst, η χειροτεχνία τέχνη και τον κήπο. Για τους επισκέπτες, ιδιαίτερα η ιστορική αρχιτεκτονική της Ιαπωνίας είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Οδήγηση με το αυτοκίνητό σας εκμίσθωσης για την UNESCO παγκόσμια κληρονομιά κτιρίων όπως ο ναός Horyu-ji στην Ikaruga, το κάστρο της Himeji, της Kinkaku-ji στο Κιότο, Todai-ji σε Nara, Kii βουνά Honshu και το ιερό Σιντοϊσμός της Nikko Tosho-gu στο Nikko. Απολαύστε κολύμβησης στην Ιαπωνία και απολαύστε το Onsen, το λουτρό το ζεστό άνοιξη, ή ένα σύμβολο Sento, η παραδοσιακή επιδρομή στην Ιαπωνία. Συνιστάται η επίσκεψη σε μια γκέισα-είναι επιδόσεις. Αυτό παραδοσιακή κουλτούρα διατηρείται πάνω από όλα με την περιφέρεια Gion του Κιότο. Χαλαρώστε απολύτως αυτό μπορεί να είναι επίσης σε το Ιαπωνικά κήπους, το οποίο μπορεί να βρεθεί σε κάθε πόλη. Επισκεφθείτε για παράδειγμα τον κήπο της Tsukiyama στο Tofuku-ji και το ISUI-en σε Nara με το αυτοκίνητό σας μίσθωση.

Γεωγραφία της Ιαπωνίας

Ιαπωνία αποτελείται από τα κύρια νησιά το Hokkaido νότια του στη Βόρεια, Κεντρική και μεγαλύτερο νησί της Χονσού, και Shikoku και Kyushu. Αυτό συμβεί σχεδόν 7000 μικρά νησιά, τα οποία εστιάζονται κυρίως στην εσωτερική θάλασσα και Ryukyu Νήσων. Ονομάζεται Hokkaido επίσης τη γη της παρενθετικά, επειδή εδώ στην υψηλής χιόνι το χειμώνα, ενώ νότια Ιαπωνία βρίσκεται σε μια ζώνη υποτροπικών. Ως η καφέ αρκούδα αισθάνονται στο σπίτι στο Χοκκάιντο και στη νήσο (Χονσού) αντισταθμίζονται monkeys. Ιαπωνία χαρακτηρίζεται κυρίως από τις μεγάλες συνεχόμενο ορεινών δασών. Να συνεχιστεί η σας ενοικίασης αυτοκινήτων μέσω των δασών της Ιαπωνίας, και μάθετε για τη χλωρίδα και την πανίδα της μέσης.

Εκτίμηση πελάτου

Μας είναι βαθμολογία (4,5/5)
"Μεγάλη υπηρεσία, αυτοκινήτων ήταν εξαιρετική αξία για τα χρήματα,"
"Happy με την υπηρεσία."