Έχουμε συγκρίνει τις τιμές ενοικίασης από 950 εταιρείες 28.000 προορισμούς

Ενοικίαση αυτοκινήτου Kerry Αεροδρόμιο

ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Desk In Arrivals Hall, Kerry Airport, Farnhore (meet & Greet Service), Killarney, Kerry (Ιρλανδία)
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Ηλικία οδηγού
Νόμισμα
Κατηγορία αυτοκινήτου
Χώρα διαμονής

Άλλες κοντινοί προορισμοί

International Hotel, Kenmare Street, Killarney
International Hotel, Kenmare Street, Killarney
Tralee (15,5 km)
John Joe Sheehy Road, Tralee, V92 R583, M
» » » Kerry Αεροδρόμιο

Ενοικίαση αυτοκινήτου Kerry Αεροδρόμιο

Με ένα αυτοκίνητο μίσθωση την βέλτιστη ευκαιρία να επισκεφθείτε την κομητεία Kerry στα νοτιοδυτικά της Ιρλανδίας και να απολαύσετε τα πολλά αξιοθέατα και τα γύρω τοπία της περιοχής προσφέρει. Η φύση γύρω από Kerry συνίσταται σε μεγάλο βαθμό από τις ακτές του Ατλαντικού. Ένα μεγάλο αριθμό μικρών γραφικές θυρίδες, χερσόνησοι και νησιά διαμόρφωσε το τοπίο προβολή της περιοχής και το τυπικό χαρακτήρα που δίνει Kerry. Carrauntoohil, βρίσκεται στο εσωτερικό της τα περισσότερα βουνό της Ιρλανδίας. Εάν επιλέξετε μια περιοδεία αξιοθέατα με ένα αυτοκίνητο εκμίσθωσης, όλες οι εταιρείες ενοικίαση αυτοκινήτου που έχετε επιλέξει είναι economyhirecars.com διαθέσιμες είναι επί του εδάφους.

Ενοικίαση αυτοκινήτων Kerry αερολιμένα

Αν φτάσετε από επίπεδο, Kerry διεθνές αεροδρόμιο προσφέρει την υπηρεσία όλα μεγάλων αυτοκινήτου εταιρείες μίσθωσης, έτσι ώστε να σας εύκολα να Ενοικιάσεις αυτοκινήτων ίδια μετά την εκφόρτωση. Το αεροδρόμιο βρίσκεται περίπου είκοσι χιλιόμετρα νότια του Tralee, την πρωτεύουσα της Kerry. Εκτός από την τακτική εσωτερικές πτήσεις, πτήσεις προς διεθνείς προορισμούς όπως η Βαρκελώνη, Λονδίνο, Manchester και Αμβούργο είναι διαθέσιμες.

Η ιστορία του Kerry

Οι πρώτοι οικισμοί ήταν ανεγέρθηκε στο πεδίο, για το Kerry County είναι τώρα, να επιστρέψετε την εποχή του χαλκού γύρω από 2500 BC. Από τον 5ο αιώνα, ο Χριστιανισμός εισήχθη στην περιοχή. Πολλές μοναστήρια, εκκλησίες και θρησκευτικές τοποθεσίες κατασκευάστηκαν κατά την επόμενη περίοδο. Ορισμένα υπολείμματα και ερείπια αυτών των παλαιών κτιρίων μπορεί να θεωρηθεί ακόμη και σήμερα. Για τις πλέον επισκέφθηκε και έτσι τα δύο μοναστήρια της Kilmalkedar και Ardfert και το νησί του Michael Skelling είναι επίσης γνωστό. Κατά την περίοδο μεταξύ τον δέκατο τρίτο και τον 16ο αιώνα, του νομού συστήματος στην περιοχή ήταν τέλος να εισαχθεί και να εγκατεστημένος.

Αξιοθέατα στην Kerry

Ένας μεγάλος αριθμός ενδιαφέρουσα και ιστορική ομορφιές και αξιοθέατα προσελκύει πολλούς τουρίστες στην Kerry και η γύρω περιοχή κάθε χρόνο. Η πόλη της Killarney είναι το πολιτιστικό και τουριστικό κέντρο του Kerry. Αξιοθέατα περιλαμβάνουν μεταξύ πολλά μνημεία όπως το Cahergal, Dunbeg, Gallarus ρητορικής και την πέτρα Φορτ staigue. Αλλά τα πολλά μικρά χερσόνησοι και τα νησιά διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην ιστορία της Kerry. Βρίσκεται σχετικά με το Iveragh χερσόνησος είναι το διάσημο δακτύλιο του Kerry, Όμορφα τοπία παράκτια οδού με μήκος άνω των 170 m, και το Macgillycuddy του reeks, μια μαγευτική ορεινή περιοχή που εκτείνεται σε ολόκληρη την ολόκληρης της νήσου.

Εκτίμηση πελάτου

Μας είναι βαθμολογία (4,5/5)
"Πρώτης τάξης υπηρεσίες με κάθε προσοχή στη λεπτομέρεια."
"Θα χρησιμοποιήσετε σας ξανά."
"Κανένα πρόβλημα, όλα ωραία, εύκολο στη χρήση."
"Η υπηρεσία ήταν μεγάλη."
"Δεν υπάρχουν προβλήματα με το αυτοκίνητο ή την υπηρεσία."