Έχουμε συγκρίνει τις τιμές ενοικίασης από 950 εταιρείες 28.000 προορισμούς

Ενοικίαση αυτοκινήτου Δουβλίνο Αεροδρόμιο

ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Service Provided By Europcar, Please Follow The Signs To The Europcar Shuttle Bus To Collect Your Rental Car, Dublin, Dublin (Ιρλανδία)
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Ηλικία οδηγού
Νόμισμα
Κατηγορία αυτοκινήτου
Χώρα διαμονής

Άλλες κοντινοί προορισμοί

North Street Business Park, Dublin, Swords, K67 F624, Dublin, L
151 Lr. Drumcondra Rd, Dublin, 9, Dublin
Russell Street 10a, Dublin, Dublin1, Dublin, L
Russell Street 10a, Dublin, Dublin1, Dublin, L
Off North Quay, Dublin, Dublin 1
38 Old Kilmainham Rd, Dublin, D08 H79e, Dublin
South Lotts Road, Dublin 4
Dublin South (10,7 km)
151 157 South Circular Rd, Dublin 8, Dublin, 000000000
» » » Δουβλίνο Αεροδρόμιο

Ενοικίαση αυτοκινήτου Δουβλίνο Αεροδρόμιο

Με ένα αυτοκίνητο μίσθωση το καλύτερο Δουβλίνο, την πρωτεύουσα της Ιρλανδίας, Εξερευνήστε ευκαιρία να σας. Με ένα πληθυσμό σχεδόν 500.000, Δουβλίνο είναι επίσης η μεγαλύτερη πόλη του νησιού και βρίσκεται στην ανατολική ακτή του του ποταμού Liffey. Το τρέχον διαιρείται κεφαλαίου το λεγόμενο Northside και την Southside. Το Northside είναι το νότιο τμήμα, όπου κυρίως πλουσιότερες άνθρωποι ζουν λίγο thatch βόρειο τμήμα της πόλης και η Southside. Ωστόσο, το όριο αυτό αρχικά πολύ αυστηρή πλένονται κατά τα έτη. Εάν θέλετε να εξερευνήσετε Δουβλίνο με ένα αυτοκίνητο μίσθωση, πολυάριθμες αυτοκίνητο γραφεία ενοικίασης διαθέσιμες είναι δικαίωμα επί τόπου.

Ενοικίαση αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου

Αν φτάσετε από επίπεδο, το διεθνές αεροδρόμιο του Δουβλίνου προσφέρει την υπηρεσία όλα μεγάλων αυτοκινήτου εταιρείες μίσθωσης, ώστε να εύκολα να νοικιάζετε ένα αυτοκίνητο ίδια μετά την εκφόρτωση στην τοποθεσία Web σας. Αεροδρόμιο του Δουβλίνου αυτό αντιπροσωπεύει στην Ιρλανδία πολύ το μεγαλύτερο και βρίσκεται περίπου 10 χλμ βόρεια της πόλης του Δουβλίνου. Εκτός από την τακτική εσωτερικές πτήσεις, προσφέρονται πτήσεις προς διεθνείς πόλεις όπως η Ρώμη ή στη Νέα Υόρκη, καθώς και πτήσεις προς Μάλαγα και Φρανκφούρτη.

Αξιοθέατα στο Δουβλίνο

Ειδικότερα τα λεγόμενα Γεωργιανό αρχιτεκτονική σχήματα κατασκευάστηκαν το σχεδιασμό πολλά κτίρια στο Δουβλίνο. Η γεωργιανή αρχιτεκτονική είναι ένα στυλ της αρχιτεκτονικής που χρησιμοποιήθηκε ευρέως ειδικά για την περίοδο μεταξύ 1720 και 1840 στην αγγλική ομιλίας χώρες. Αυτό το στυλ βασίζεται ιδίως σχετικά με το κλασικό σχεδιασμό των Ρωμαίων και Ελλήνων και απορροφά πολλά από τα αρχαία στοιχεία σε αυτό. Το πιο διάσημο και τα αξιοθέατα που έχετε επισκεφθεί περισσότερο στο Δουβλίνο περιλαμβάνουν το μισό δεκάρα γέφυρα, η κυβέρνηση κτίρια, το κάστρο του Δουβλίνου και το ιρλανδικό Κοινοβούλιο Σώμα.

Νυχτερινή ζωή στο Δουβλίνο

Το βράδυ, το κέντρο της πόλης του του Δουβλίνου πραγματικά έρχεται στη ζωή. Ένα μεγάλο αριθμό μικρών γωνία pubs, μπαρ και καφετέριες γραμμή στους δρόμους της πόλης, προσέλκυση τουριστών με μια χαλαρή και φιλική ατμόσφαιρα. Ιδιαίτερα η γειτονιά Temple bar είναι ένα δημοφιλές συνεδρίαση τόπο για τους τουρίστες. Η περίφημη τρίμηνο πολιτιστική Δουβλίνο βρίσκεται στην νότια όχθη του του ποταμού Liffey στην κεντρική του του Δουβλίνου κεντρική. Παράλληλα με την έντονη νυχτερινή ζωή, πρόκειται για τομέα αλλά κυρίως μέσω του πολλοί περιορίσετε τυλίγματος δρομάκια και στενούς δρόμους, που τέθηκε από την εποχή του Μεσαίωνα και παρέχουν τη δομή του κέντρου της πόλης.

Εκτίμηση πελάτου

Μας είναι βαθμολογία (4,5/5)
"Εξαιρετική υπηρεσία, ως συνήθως"
"αποτελεσματική υπηρεσία, ως συνήθως"
"Μεγάλη αυτοκίνητο και καλή τιμή."
"Αποτελεσματική και ευχάριστη, ως συνήθως."
"Κανένα πρόβλημα, σας ευχαριστώ."
"Σας ευχαριστώ και πάλι για μια μεγάλη υπηρεσία."
"Εξαιρετική καμία αποτελεσματική γρήγορη επιπλέον χρεώσεις"
"Χρήσιμο στάδιο avery."
"Όπως πάντα, πολύ καλή υπηρεσία."
"Μεγάλη φασαρία δωρεάν υπηρεσία"