Έχουμε συγκρίνει τις τιμές ενοικίασης από 950 εταιρείες 28.000 προορισμούς

Ενοικίαση αυτοκινήτου Στρασβούργο Αεροδρόμιο

ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Entzheim, 67960 (Γαλλία)
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Ηλικία οδηγού
Νόμισμα
Κατηγορία αυτοκινήτου
Χώρα διαμονής

Άλλες κοντινοί προορισμοί

Eckbolsheim (6,1 km)
Eckbolsheim, 67201
20 Place De La Gare, Strasbourg, 67000, France, Strasbourg
Κέντρο (8,8 km)
10 A Boulevard De Metz, Strasbourg, 67000
44 Route De Brumath, Souffelweyersheim, 67460
Rosheim (13,1 km)
33 Avenue De La Gare, Rosheim, 67560
Offenburg (24,1 km)
Trainstation 4 Min Walking Distance, Offenburg, 77652
Hauptstrasse 1 Db Fahrkartenausgabe Hbf, Offenburg, 77652
Saverne (29,6 km)
Saverne, 67700
» » » Στρασβούργο Αεροδρόμιο

Ενοικίαση αυτοκινήτου Στρασβούργο Αεροδρόμιο

Εξερευνήστε την όμορφη πόλη του Στρασβούργου με ένα αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε κράτηση πριν από την άφιξή σας μέσω του Διαδικτύου, για να αποφευχθούν οι καθυστερήσεις κατά την άφιξη. Μπορεί να νοικιάζετε σε μία από τις εταιρείες μίσθωσης τοπικών αυτοκινήτων όπως AVIS ή Sixt πόλη σταθμών. Ορισμένες θέσεις μίσθωση προσφέρουν επίσης hotel παραδόσεις. Σας θα φθάνουν αεροπορικώς, έτσι, την ανάληψη παρέχουν στο διεθνές αεροδρόμιο του Entzheim, περίπου 20 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, είναι κατά.

Στρασβούργο, Γαλλία είναι η πρωτεύουσα της Αλσατίας. Με περίπου 252,000 κατοίκους είναι η μεγαλύτερη πόλη στην περιοχή. Εδώ μεταξύ άλλων, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Συμβούλιο της Ευρώπης και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι εγκατεστημένοι, που είναι ο λόγος Στρασβούργο επίσης ως πρωτεύουσα της Ευρώπης. Το Ιλ Europaviertel βρίσκεται κοντά στο πάρκο πορτοκαλεώνα στην ακτή και προσφέρει ενδιαφέρουσες περιηγήσεις.

Τόποι ενδιαφέροντος

Αξιοθέατα είναι επιτρέπει ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας ψώνια βόλτα η παλιά πόλη σας ήδη διέρχονται από τα πιο όμορφα αξιοθέατα. Έναρξη μπορείτε για παράδειγμα να κατά την douane Ancienne, ένα παλιό σπίτι τελωνειακές σχετικά με το Ile. Από εδώ μπορείτε να επικοινωνήσετε με το περίφημο Καθεδρικός ναός της πόλης, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σχετικά με το τετράγωνο του καθεδρικού ναού, το Maison Kammerzell, ενός reichverzierter κτιρίου ξυλείας-πλαίσιο είναι αξιοσημείωτη. Συνεχίσουν το rue του Hellebardes και του τόπου Γκούτενμπεργκ εμφανίζεται φακέλους που η Γαλλία Petite Γκέρμπερ και τις γέφυρες, τα σημεία. Υπάρχει, επίσης, τη δυνατότητα να το βιβλίο ένα ταξίδι βάρκα, η οποία οδηγεί στην παλιά πόλη ή να διερευνήσει την πόλη με ποδήλατο. Συνιστάται η ενοικίαση αυτοκινήτου στην Kehl και στη συνέχεια απενεργοποιήστε και τον κύκλο στο κέντρο της πόλης.

Επιπλέον μπορείτε να κάνετε μια βραδιά στο Στρασβούργο για μια όμορφη σας Μπαλέτου με δική του Ορχήστρα σε εθνικές Rhin η όπερα ή το θέατρο de la Choucrouterie, μια καμπαρέ εκμεταλλεύεται Roger Siffer, να προγραμματίσετε. Εάν σε καλό ή κακό καιρό, αν θέλετε να περνούν την μέρα μάλλον δεν στον ελεύθερο αέρα, προσφέρει μια επίσκεψη στο Μουσείο. Τα έργα ζωγραφικής της παλιάς πλοίαρχος να πρέπει να χαρούμε στην Ανωτάτη Σχολή Μουσείο των καλών τεχνών. Το Μουσείο Alsacien παρέχει μια επισκόπηση της λαϊκής τέχνης και της βιοτεχνίας στην Αλσατία.

Κυκλοφορίας

Από το Στρασβούργο, η οδική RN4 σχετικά με Nancy οδηγεί στο Παρίσι. Για να λάβετε στη Γερμανία μονάδα με το αυτοκίνητο για το Α4 προς Offenburg. Το Autoroute A35 σας μεταφέρει σε Colmar, Mulhouse στη Βασιλεία αφού της Ελβετίας. Φυσικά, υπάρχουν επίσης πολύ καλή σιδηροδρομικές συνδέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις.

Εκτίμηση πελάτου

Μας είναι βαθμολογία (4,5/5)
"Μεγάλη υπηρεσία, μεγάλη αυτοκίνητο. Ευχαριστώ"