Έχουμε συγκρίνει τις τιμές ενοικίασης από 950 εταιρείες 28.000 προορισμούς

Ενοικίαση αυτοκινήτου Rennes Αεροδρόμιο

ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Out Of Hours Key Return Box : Yes, Saint Jacques De La Lande, 35136 (Γαλλία)
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Ηλικία οδηγού
Νόμισμα
Κατηγορία αυτοκινήτου
Χώρα διαμονής

Άλλες κοντινοί προορισμοί

Rennes (4,2 km)
13 Rue Du Lt Colonel Dubois, 35000
Solferino, 9eme Etage, 35000
Airport De St Jacques, In Terminal, 35136
Cesson (10,2 km)
Pas De Boite À Cle, Cesson Sevigne, 35510
Cesson Sevigne (11,3 km)
Pas De Boite À Cle, Cesson Sevigne, 35510
Plelan Le Grand (27,2 km)
Vitre (39,0 km)
12 Boulevard Denis Papin Ets Ferron, Vitre, 35500
Carentoire (40,9 km)
» » » Rennes Αεροδρόμιο

Ενοικίαση αυτοκινήτου Rennes Αεροδρόμιο

Με μια ενοικίαση αυτοκινήτου ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψει την πόλη της Rennes στη Γαλλία βορειοδυτικά, χωρίς να εξαρτάται από άλλες μορφές μεταφορών προσφέρει ο ίδιος. Rennes είναι η πρωτεύουσα της την γαλλική περιφέρεια της Βρετάνης, που παλαιότερα ανήκαν σε μια Herzogentum. Με πάνω από 210,000 κατοίκους, Rennes πραγματοποιήθηκε δέκατη από τις μεγαλύτερες και πιο πολυπληθής πόλεις στη Γαλλία. Ιδιαίτερα η γειτνίαση με τη θάλασσα και το ήπιο κλίμα, αλλά επίσης τα όμορφα τοπία και η γύρω περιοχή της Rennes να είναι δημοφιλής προορισμός για τουρίστες και τους επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Εάν αποφασίσετε για μια περιοδεία αξιοθέατα με ένα αυτοκίνητο εκμίσθωσης, όλες οι εταιρείες ενοικίαση αυτοκινήτου που έχετε επιλέξει είναι των economyhirecars.com που είναι διαθέσιμα είναι σε όλη την πόλη.

Ενοικίαση αυτοκινήτων αεροδρομίων Rennes

Το αεροδρόμιο είναι πραγματοποιούμενου Rennes Saint Jacques de χώρας που βρίσκεται στο διαμέρισμα Ille-et-Vilaine στο δήμο του Saint-Jacques-de-la-Lande 6 km με southwesterly κατεύθυνση από την πόλη Rennes. Καθώς αρχικά χρησιμοποιήθηκαν ως εμπορευματικών μεταφορών και στρατιωτικό αεροδρόμιο, το αεροδρόμιο παίζει σημαντικό ρόλο σήμερα, ιδίως στον τομέα της μεταφοράς επιβατών. Στο αεροδρόμιο βρίσκονται όλες οι εταιρείες μίσθωσης μεγάλο αυτοκίνητο, έτσι ώστε να τίποτα με τον τρόπο μια τοποθεσία Web με ένα αυτοκίνητο μίσθωση. Πτήσεις με προορισμούς όπως η Bordeaux, Φρανκφούρτη και Μαδρίτης προσφέρονται τακτικά.

Αξιοθέατα στην Rennes

Σε ένα από τα πιο δημοφιλή και πιο όμορφη αξιοθέατα στη Rennes, Saint-Ζορζ είναι το παλάτι με ένα Πάρκο του 17ου αιώνα. Το παλάτι βρίσκεται απευθείας στο τέλος της η rue St. Georges και πάνω από όλα εντυπωσιάζει με πολύπλοκες και καλλιγραφική παράσημα και όμορφη μικρές λεπτομέρειες στα αρχιτεκτονικά στοιχεία. Αλλά και το συνοδευτικό ευρύχωρα Πάρκο είναι ανοικτή για τους επισκέπτες και σίγουρα αξίζει να επισκεφθείτε. Επίσης αξίζει να βλέπουν είναι η Portes Mordelaises. Το καταπληκτικό κάστρο χτίστηκε τον 15ο αιώνα και είναι μια δημοφιλής έλξης για τους τουρίστες. Το κτίριο ξεχωρίζει ιδίως από δύο πύργους και την drawbridge, η οποία θα μπορούσε να διατηρηθεί πλήρως μέχρι σήμερα.

Νυχτερινή ζωή στη Rennes

Στη Rennes πολυάριθμες μικρές καφενεία, pubs και βολικές εστιατόρια προσφέρουν ποικίλα μενού και μια μοναδική ατμόσφαιρα που καλεί να ξεκουραστούμε για να αισθάνονται σαν στο σπίτι. Το εστιατόριο Le Sucellos έχει επίσης Κρεολή πιάτα την προσφορά στις διάφορες τυπικές γαλλική πιάτα και έχει μια ημερήσια αλλαγή ημέρα πέρασμα. Αλλά επίσης το βράδυ της Studentenstadt έχει πολλά να προσφέρει. Μπορείτε να απολαύσετε Club σε τρεις διαφορετικές χορού δάπεδα να γιορτάσουμε μέχρι τις πρωινές ώρες τα διάφορα στυλ της μουσικής και του Pym.

Εκτίμηση πελάτου

Μας είναι βαθμολογία (3,5/5)
"Αποτελεσματικές και πολύ ευγενικός."