Έχουμε συγκρίνει τις τιμές ενοικίασης από 950 εταιρείες 28.000 προορισμούς

Ενοικίαση αυτοκινήτου Ταλίν Αεροδρόμιo

ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Tallinn Airport Lennujaama Tee 2, Tallinn, 11101 (Εσθονία)
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Ηλικία οδηγού
Νόμισμα
Κατηγορία αυτοκινήτου
Χώρα διαμονής

Άλλες κοντινοί προορισμοί

Odra 10, Tallinn, 10144
World Trade Center, Ahtri Street 12, Tallinn, 10151
Parnu Mnt 141, Tallinn Downtown, 11314
Railway Station Delivery Toompuiestee 37, Go Schnelli, Tallinn, 10133
Tallinn Harbour, Terminals A, B, C, D And Linda Line, Tallinn
Toompuiestee 37, Mandatory E mail Address And Mobile Number, Tallinn, 10133
» » » Ταλίν Αεροδρόμιo

Ενοικίαση αυτοκινήτου Ταλίν Αεροδρόμιo

Κατά το Μεσαίωνα, οι έμποροι της χανσεατικής ένωσης πάγια σε το στη συνέχεια Ρέβαλ. Η στρατηγική θέση της πόλης απευθείας στην Βαλτική Θάλασσα και η γειτνίαση με τις εμπορικές βάσεις στην Ρωσία του Ταλίν έκανε μια ακμάζουσα μητρόπολη. Η ευημερία των εμπόρων Ταλίν στην αρχιτεκτονική είναι ακόμη ορατό. Ανακαλύψτε αυτή όμορφης ιστορικής πόλης στη θάλασσα της Βαλτικής και να trips την ενδοχώρα του Ταλίν με σας ενοικίαση αυτοκινήτου.

Με το αυτοκίνητο στο Ταλίν

Επί της οδού via Baltica, Tallinn με τη Ρίγα στη Λετονία και Νάρβα είναι συνδεδεμένη με τα ρωσικά σύνορα. Επίσης, υπάρχουν καλές συνδέσεις στα νότια και νοτιοδυτικά της χώρας. Το σύστημα μεταφορών σε Ταλίν έχει αναπτυχθεί πολύ. Μπορεί να νοικιάζετε τους αυτοκίνητο του αερολιμένα του Ταλίν, καθώς και σε ολόκληρη την πόλη. Θέσεις ενοικίασης αυτοκινήτων της από εταιρείες μίσθωσης διαφορετικές αυτοκίνητο στο Tallinn εδώ είναι διαθέσιμες.

Κάτω πόλη και Toompea στο Ταλίν

Περίπου 48 μέτρα το παλιό toompea περιβάλλεται από παλαιών τειχών της πόλης, που είναι από το 1997 στην τοποθεσία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Ο καθεδρικός ναός ήταν πρώην έδρα του επισκόπου και των Τευτόνων Ιπποτών. Σήμερα, ότι της Catherine II. συνεδρίαση εδώ στο πρώην Κάστρο, είχε κατασκευαστεί ήταν, του Κοινοβουλίου και της κυβέρνησης της Εσθονίας. Kiek στο de Kök, από το οποίο θα μπορούσε να κοιτάξετε στο τις κουζίνες των πολιτών της η μικρότερη πόλη είναι ένα από τα πιο διάσημα πύργοι πάνω στο λόφο του καθεδρικού ναού. Επιπλέον, η Ρωσική Ορθόδοξη Αλέξανδρος Νιέφσκι Cathedral επειδή επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Αρχιτεκτονική σήμερα είναι τους confectioners σχεδόν υπερρεαλιστικό, ένδειξη της Russification της πόλης και έτσι κάπως ήταν ωστόσο ενεργοποίηση του αιώνα. Η μικρότερη πόλη είναι το πραγματικό ιστορικό κέντρο του Ταλίν και St. οφείλονται στην εκκλησία του Νικολάι, την όμορφη παλιά αγορά και Γοτθική Δημαρχείου με το Dragon gargoyles σχήμα. Από εδώ, έχετε επίσης μια υπέροχη θέα της πόλης και το λιμάνι. Με το αυτοκίνητό σας εκμίσθωσης, επίσης δεν είναι μακριά στο της αιχμής KUMU, το Μουσείο τεχνών, Tallinn. Αυτό άνοιξε το 2006 και δείχνει κυρίως της νεώτερης και σύγχρονης τέχνης και της Εσθονίας ζωγραφικής από το 18ο αιώνα. Τον 17ο αιώνα. το σύγχρονο μουσείο τιμήθηκε με Ευρωπαϊκό Μουσείο του έτους κατά το 2008. Επίσης, μια βόλτα με το λιμάνι είναι πολύ ωραία. Εδώ μπορείτε να καθορίσετε πλοία από το Ελσίνκι, Φινλανδία, Rostock για στη Γερμανία, στη Στοκχόλμη, Σουηδία, Åland στη Δανία και την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Απολαύστε την διεθνή διαίσθηση και παρακολουθήστε την φασαρία χρωματιστά με ένα φλιτζάνι καφέ με το Hafenkneipen.

Εκδρομές με το αυτοκίνητο στην ενδοχώρα του Ταλίν

Φυσικά, οι παραλίες της Βαλτικής θάλασσας στην Εσθονία είναι πολύ δημοφιλή. Επιπλέον, επίσης το Εσθονικό αρχιπέλαγος δελεάσουν με τους όμορφη χλωρίδας και της πανίδας. Εδώ μπορείτε να βρείτε επίσης σφραγίδες και τις φώκιες. Η Εσθονία έχει πολύ όμορφη λίμνες, όπου μπορείτε να μεταβείτε κολύμβηση και να χαλαρώσετε μπορεί μόνο να νότια και ανατολικά. Πάρτε το αυτοκίνητο κατά μήκος της Via Baltica και επισκεφθείτε την Ρίγα, την πρωτεύουσα της Λεττονίας. Ή Ανακαλύψτε τα σύνορα της ΕΕ προς την Ανατολή του Ταλίν.

Εκτίμηση πελάτου

Μας είναι βαθμολογία (3,5/5)
"Κανένα πρόβλημα, κανένα πρόβλημα. Ευχαριστούμε."