Έχουμε συγκρίνει τις τιμές ενοικίασης από 950 εταιρείες 28.000 προορισμούς

Ενοικίαση αυτοκινήτου Καναδάς

ΠΑΡΑΛΑΒΗ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Ηλικία οδηγού
Νόμισμα
Κατηγορία αυτοκινήτου
Χώρα διαμονής

Γιατί να επιλέξετε εμάς?

Αποκλειστική υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών
Δεν κρυφές χρεώσεις
Απεριόριστα Χιλιόμετρα
Μερική Απαλλαγή Ευθύνης Ζημιών
Απαλλαγή Κλοπής
Αναλύστε τις βοήθεια
Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης
Μεγάλη Τιμές Εγγυημένη

Ενοικίαση αυτοκινήτου Καναδάς

Εμπειρία η δεύτερη μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο με σας ενοικίαση αυτοκινήτου και Απολαύστε την χλωρίδα και την πανίδα της στην ποικιλομορφία του τοπίου στον Καναδά. Ένα ταξίδι σε όλη την σάς καθοδηγεί τη γη αρκούδες, ειδικών στις μεταλλευτικές έρευνες και τις φάλαινες στα σύνορα του πολιτισμού, εντυπωσιακή ομορφιά και ζωντανές πόλεις. Απολαύστε φανταστική προβολές σας βόλτα με ένα αυτοκίνητο μίσθωση μέσω τα Βραχώδη Όρη, η λιβάδια της Αλμπέρτα ή κατά μήκος της ακτής της British Columbia, Καναδάς. Επιστροφή από την καναδική Γαλλίας και επισκεφθείτε την γαλλόφωνη Κεμπέκ. Ή Θαυμάζω το καναδικό σύγχρονης αρχιτεκτονικής στο Τορόντο στη λίμνη Οντάριο.

Η φύση της του Καναδά

Ο Καναδάς προσφέρει μια ισορροπημένη κλίματος με ζεστά καλοκαίρια και μεγάλες χειμώνες. Αυτό επηρεάζει, επίσης, τη φύση του Καναδά. Πολυάριθμες λίμνες και ποτάμια εκτελείται μέσω της πυκνοκατοικημένες δασικές χώρας και προσφέρουν ένα έρημο που σχεδόν αγγίζει άνθρωποι πολικό λύκοι, αρκούδες, Auburn-Lewiston, πολικές αρκούδες και άλκη. Μεταβείτε επίσης να σας παρέχει ένα αυτοκίνητο μίσθωση μια περιοδεία ανακάλυψη και συνεχίσουν ξεχωριστά με το αυτοκίνητό σας μίσθωση μέσω τυπογραφικά στις καναδικές ερημικές περιοχές. Σας μπορεί να θαυμάζουμε φάλαινες, Walrossse και σφραγίδες στις ακτές του Καναδά. Ή, μπορείτε να εξετάσετε ένα άλμα στη γειτονική Alaska και σταυρό ενώ εξακολουθεί να τον Αρκτικό κύκλο.

Διακοπές στον Καναδά

Η μεγάλη σε εξωτερικούς χώρους στον Καναδά σας προσκαλεί να περάσετε τις διακοπές σας ενεργά. Πεζοπορία ή αναρρίχηση σε τα Βραχώδη Όρη, στο το καγιάκ βόλτα για το νερό των ποταμών βουνό, όλοι μπορεί να είναι μια βόλτα με το αυτοκίνητο μέσω τη φανταστική φύση του Καναδά ή πλου στις ακτές του Καναδά στον Καναδά ενεργό. Ή εμφάνιση είναι απλώς η δραστηριότητα των άλλων κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού lacrosse, το εθνικό άθλημα των Καναδών στην. Στα δάση της Αλάσκας, θα βρείτε μια χώρα, όπου μπορεί να Νίκαιας είναι fly αλιείας και πικνίκ και πάλι.

Mobile στον Καναδά

Τυπογραφικά Καναδάς καλεί για την κινητικότητα. Με ένα αυτοκίνητο μίσθωση μπορείτε να ατελείωτες αυτοκινητοδρόμους Canada ατομικά μάθετε και κάνει ακόμη και ένα ταξίδι στο Niagara-περιπτώσεις, ή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εταιρείες μίσθωσης διεθνείς αυτοκίνητο απεικονίζονται σε κάθε μεγάλη πόλη στον Καναδά. Προσφέρουν περισσότερες τοποθεσίες μίσθωση στο σταθμό τρένων, αερολιμένα ή στο κέντρο της πόλης. Έτσι μπορείτε να πάρετε το αυτοκίνητό σας μίσθωση εύκολα αμέσως μετά την άφιξή σας στη μια κατάλληλη ενοικίαση στην υποδοχή. Ο Καναδάς είναι η μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο μετά τη Ρωσία. Της υποδομής στον Καναδά είναι χτισμένο πολύ καλά με την οδικής κυκλοφορίας δικτύου και μεγάλους οδικούς άξονες, όπως Έντμοντον, Calgary, Βανκούβερ, της Οτάβα και του Μόντρεαλ. Οι συνδέσεις μεταφοράς στα μέλη της Αμερικής όπως η Μοντάνα, Ουάσιγκτον, Idaho, Βόρεια Ντακότα, Minnesota και τη Νέα Υόρκη, είναι τόσο καλή που μπορείτε εύκολα να διασχίζουν τα σύνορα με το αυτοκίνητό σας μίσθωση.

Εκτίμηση πελάτου

Μας είναι βαθμολογία (4,3/5)
"πολύ καλή υπηρεσία - Νίκαιας αυτοκίνητο"
"Ωραία δωρεάν αναβάθμιση και καλή υπηρεσία. "
"Εξαιρετική, καλά προετοιμασμένοι αυτοκίνητο και αποτελεσματική υπηρεσία."
"Όπως πάντα, εξαιρετική υπηρεσία."
"Γρήγορη και εύκολη σηκώστε και αποθέστε. Εξαιρετική."
"Εξαιρετική αξία για τα χρήματα."
"Υπηρεσία εξαιρετική, κανένα πρόβλημα σε όλα."
"Η υπηρεσία ήταν πολύ γρήγορη και αποτελεσματική."
"Πολύ αποτελεσματική"
"Πρώτη κατηγορία υπηρεσιών, από κάθε άποψη ως συνήθως."