Έχουμε συγκρίνει τις τιμές ενοικίασης από 950 εταιρείες 28.000 προορισμούς

Ενοικίαση αυτοκινήτου Λονδίνο Αεροδρόμιο Heathrow

ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Hounslow, Middlesex, London, Tw6 2qe (Ηνωμένο Βασίλειο)
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Ηλικία οδηγού
Νόμισμα
Κατηγορία αυτοκινήτου
Χώρα διαμονής

Άλλες κοντινοί προορισμοί

Slough (10,8 km)
Slough, Sl1 4nb, Berkshire
Kingston Upon Thames, Kt1 3lb
Park Royal, Park Royal, London, Nw10 8ld
179 199 Holland Park Avenue, London, W11 4ul
Off Bayswater Road, Off Bayswater Road, London, W2 3pn
Edgware, Ha8 7ef
Marble Arch, Marble Arch, London, W1h 7bd
Watford (21,6 km)
Watford, Wd17 2hn, Hertfordshire
» » » Λονδίνο Αεροδρόμιο Heathrow

Ενοικίαση αυτοκινήτου Λονδίνο Αεροδρόμιο Heathrow

Αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου είναι ο μεγαλύτερος και η δραστηριότητα του πιο απασχολημένου αερολιμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο και το 3ο δραστηριότητα του πιο απασχολημένου αεροδρόμιο στον κόσμο. Είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο από την άποψη της χειρισμό διεθνών επιβάτες. Heathrow είναι κύριο αεροδρόμιο Londons και πάνω από 170 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ταξιδέψει μέσω αερολιμένα. Όπως το αεροδρόμιο είναι ένα από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο, πολλοί τουρίστες πρέπει να περάσει το χρόνο τους και αναζητήστε κοντινά ομορφιές και αξιοθέατα προορισμούς. Υπάρχουν πολλές από αυτές τις θέσεις κοντά Λονδίνο-Heathrow, που είναι μια μεγάλη έλξη για τους τουρίστες.

Ένα από αυτά είναι το racecourse Ascot. Αυτό χτίστηκε το 1711 και είναι ένα από οι κόσμοι μεγαλύτερο αγωνιστικούς. Πάνω από 20 φυλές λαμβάνουν χώρα σε ένα χρόνο, και αυτό είναι ένα σημείο σημαντικό ψυχαγωγίας για μια παρτίδα των τουριστών. Ιδρύθηκε από την Βασίλισσα Anne και χρονολογείται από νωρίς Βρετανούς φορές σήμανση η αρχαία βρετανική παράδοση. Οι φρουροί Polo club είναι ένας άλλος πόλος έλξης. Είναι το μεγαλύτερο polo club στην Ευρώπη και αγώνες λαμβάνουν χώρα σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο. Αυτό είναι ένα δημοφιλές σημείο για τους οπαδούς Polo και τα μέλη του συλλόγου είναι το μερικά από τα τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

Αρχιτεκτονική δομές

Το κάστρο του Γουίνδσορ είναι επίσης κοντά στο αεροδρόμιο. Πολλοί τουρίστες συχνά σταματήσει εδώ για να δείτε την ομορφιά της αυτό το αρχαίο κάστρο. Χτίστηκε αρχικά 1066 και είναι το σπίτι δευτερεύοντα βασίλισσες όταν έρχεται σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο. Επίσης, είναι το μεγαλύτερο κάστρο στον κόσμο με μια αρχαία ιστορία της άνω των 900 ετών.

Πάρκα

Το πάρκο Θορπ είναι μια μεγάλη διασκέδαση θεματικό πάρκο και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πάρκων UKs. Χτίστηκε τη δεκαετία του 1970 και έχει πάνω από 20 βόλτες. Είναι ένας ιδανικός τόπος για τους ανθρώπους που αναζητούν ψυχαγωγίας κοντά Λονδίνο-Heathrow.

Ο Chessington κόσμος περιπέτειες είναι ένα άλλο διάσημο τουριστικό προορισμό κοντά Λονδίνο-Heathrow. Είναι ένα τεράστιο λούνα παρκ και ζωολογικό κήπο. Χτίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1930 και εξακολουθεί να είναι μια θέση Λαϊκή διασκέδαση για το μεγαλύτερο μέρος του λαού στο ΗΒ. Υπάρχουν πάνω από 100 διαφόρων ζωικών ειδών στον ζωολογικό κήπο.

Υπάρχουν αρκετές εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ στον αερολιμένα και εξυπηρετούν θαυμάσια κουζίνα. Μπορείτε να φάτε πολλά πιάτα, συμπεριλαμβανομένων των ιαπωνικών, κινεζικών και ιταλική πιάτα. Γρήγορο φαγητό δικαιόχρηση επίσης είναι παρόντες στον αερολιμένα.

Εκτίμηση πελάτου

Μας είναι βαθμολογία (4,5/5)
"Συνιστάται η φασαρία μεγάλη υπηρεσία δωρεάν σε έναν."
"Ακόμη μια άλλη καλή υπηρεσία που παρέχεται."
"Η υπηρεσία πάντα καλή. "
"Booking εύκολα, σηκώστε και επιστροφή."
"Πολύ καλή υπηρεσία και προορισμού που είναι εύκολο να βρεθεί."
"Κατηγορίες First class, συνιστάται."
"Πολύ καλή τιμή με μια δωρεάν αναβάθμιση."
"πολύ καλή, για την εξαιρετική αυτοκίνητο, πολλές ευχαριστίες."
"Εύκολη διαδικασία ως συνήθως. Ευχαριστούμε."
"1ο κλάσης δεν θα μπορούσε να σφάλμα"